EN ROADTRIP RUNDT I…

Hei alle sammen! 


I hele dag har bare dagen bestått av familie samling på grunn av feiring av min kusines bursdag og litt av bursdagen til min lillebror som har bursdag i morgen. Jenny ble 17 år (!!) og min lillebror blir 14 (!!) år. Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor alle de her årene har blitt av, vi har funnet på så mye på de årene! Jeg er også takknemmelig for begge to, og jeg håper de hadde en fantastisk dag i dag og min lillebror som har bursdag i morgen får en like fantastisk dag i morgen også. 

Etter vi hadde feiret de noen timer tok meg, pappa og farmor oss en roadtrip rundt i Norheimsund, Øystese og oppe i Sjusete så farmor fikk se litt rundt, jeg må bare si at det er flere steder her som har de SYKESTE utsiktene ever! Jeg har ca sett 3 allerede som viser en helt fantastisk utsikt! Det gjør meg faktisk mer lyst til å bo her flere dager til! Så synd jeg skal hjem allerede på søndag eller mandag..

Men det blir godt å komme litt hjem også, men åh som jeg gruer meg til å komme inn i rutinene igjen og måtte dra på skole eller jobb igjen.. Så deretter eksamen! Jeg vil bare fullføre skoleåret og bli ferdig med skole hehe. Håper dere får en fantastisk dag videre i den vakre solen! Jeg elsker været de her dagene, håper det fortsetter slik! <3


LIKSOM se her da! Når jeg fikk se denne fine bakken og ikke minst utsikten ville jeg faktisk bare ta på meg ski og bare kose meg i bakken! 

<3klem

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg