DET SISTE SOM FIKK MEG TIL Å GRÅTE – ER JEG EN DRAMAQUEEN?


Det er ikke ofte jeg viser frem når jeg har det verre enn noen gang, for ja. Jeg har følelser jeg også og jeg kan gråte mye jeg også. Men det er ikke ofte jeg tar meg nær av kommentarer både i sosiale medier eller i virkeligheten, men i går var det faktisk på det værste og jeg føler meg faktisk utrolig dårlig med å vite at dette er noen jeg både har kjent lenge og noen jeg ikke har kjent så lenge. Men det såret meg likevel hvor mye dritt man faktisk kan høre om seg selv, både som kommer fra de som sto meg nærmest og de som jeg ikke kjente så godt men var utrolig hyggelige med. 

I går var jeg, min søster og min kusine med noen venner av oss og noen andre som er blitt nylig venn med våre venner da, de har jeg ikke så god kontakt med. Men jeg fikk likevel snakket med noen av de i går, og det var ikke lite jeg fikk høre om meg selv heller. Det var blant annet at jeg oppførte meg ganske dritt mot enkelte, jeg var en av de største dramaqueensene du kunne finne og jeg var tydeligvis ikke snille med mine nærmeste venner, noe som faktisk ikke var sant i det hele tatt. Men det var ikke noe kjekt å høre akkurat det, og jeg ser ikke på meg som en “stor” dramaqueen, eller en i det hele tatt. Men jeg kan godt bli en viss det er noen som er frekke mot meg, da kan jeg det. Men det er en annen sak, og dette var faktisk noen som sto meg så nær som faktisk hadde sagt disse tingene om meg. 

Så det var ikke så kjekt å være der ute å vite at du var på samme sted som den personen som faktisk hadde gått rundt og kalt meg det ene og det andre. Så etter den samtalen med en der, kom endelig sjåføren vår og det var egentlig like greit. Men jeg forstår det bare ikke, at enkelte faktisk kan være så sinnsykt hyggelige mot deg når de møter deg, men faktisk kan slenge så mye dritt om deg etterpå videre til de andre vennene deres, det er faktisk sykt spør du meg. 
Så denne dagen har virkelig ikke vært så bra og det var den ikke heller når jeg kom hjem i går heller, så nå tenker jeg faktisk at jeg bare skal bruke resten av dagen til å være hjemme og få gjort litt skolearbeid med tanke på at jeg ikke ønsker å gå ut av huset i dag, så heller se videre på en serie eller noe etter det. 

Hva skal dere gjøre i dag?
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg