ÅRETS TREBÅTFESTIVAL

Hei alle sammen. 

I hele dag har det vært fullt kjør og jeg har virkelig ikke hatt tid før nå til å sette meg ned å skrive til dere. For det første hadde jeg det utrolig kjekt på trebåtfestivalen og det var ekstra kjekt når Ausekarane var der å spilte. Jeg bare elsker sangene deres og selvfølgelig liker jeg de som personer også, du finner faktisk ikke morsommere gutter enn dem.

Dagen startet med at jeg dro ned til sentrum sånn ca i 14:30 tiden og gikk litt rundt i butikker sammen med kusinen min Jenny, og deretter møtte vi Malin som var ferdig på jobb, Eirik som kom helt fra Bergen til Norheimsund for å bo sammen med oss og på grunn av at han skal spille noen kamper i morgen. Men det var veldig kjekt, men ikke nok om det! Vi møtte også Thomas som sto litt lengre ned i gaten der Ausekarane skulle spille, så vi alle betalte oss inn og fant sitteplassene våre. 
Det var en helt super konsert! Selvfølgelig er vi så starstruck(:p) at vi måtte til å med løpe for å finne dem sånn at vi fikk et bilde sammen med dem, haha. Å det beste med alt etter det igjen var at vi dro på kina-restrauranten!! Jeg har aldri vært på restaurant her inne, men i Bergen har jeg opptil flere ganger. Jeg elsket den menyen jeg valgte, jeg var veldig lettvint av meg og tok det som var egentlig veldig lett og greit for meg. Jeg spiser ikke så mye, men jeg bestilte meg stekt ris, med grønnsaker, egg, og biff biter kind off, og det var veldig godt! 


Elsker deg, Jenny`en min!♡

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg