HALLO FRA…

Hei alle fine!♡


Å hallo fra Norheimsund! Jeg tok meg en 2 dagers spontan tur til min søster her inne ettersom at hun på tirsdag som kommer skal reise til syden i 2 uker, og at jeg ikke får sett henne etter 2 uker måtte jeg være med henne før hun dro. Så i dag rundt 16:45 kom jeg hit, og vi har stortsett bare nytet det utrolig fine været her inne på 26 grader!

Så når jeg kom dro vi på La Fiesta og spiste, og deretter dro litt rundt på Cubus og kjøpte oss noen klær og da spaserte opp til henne. Da vi kom opp dit i rundt 19:10 tiden så satt vi egentlig bare litt i sofaen og snakte sammen og så på en film Petter satt og så på, og etter en stund kom en kompis av oss alle opp og vi bestemte oss for en spontan tur å bade i sjøen! 

Jeg må bare si at dette har vært det mest overraskende jeg noen gang har vært borti! Det var så utrolig varmt når klokken var 21:00 liksom i sjøen! Så det var veldig gøy, og var veldig stolt av meg selv at jeg greide å hoppe fra stupet! Det var veldig nervepirrende og stå oppe på stupet og se at det såg så veldig langt ned, og at jeg aldri kom til å greie å hoppe ned hit! Men etter sånn 5-10 minutter kom jeg meg faktisk og greide å hoppe! Så det var veldig gøy at jeg måtte gjøre det samme en gang til! Så nå har vi egentlig bare kommet opp og dusjet, og min søster skal tidlig på jobb i morgen så nå sier vi god natt! <3 Håper dere får en fantastisk dag i morgen! Her er noen bilder som ble tatt fra da vi var nede i sentrum! 


Det ble dessverre ikke så mange bilder i dag! Men i morgen skal jeg ta meg en tur ned i Sentrum igjen, så da skal jeg nok få tatt flere bilder fra denne nydelige plassen! 😀

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg