HJEMME I BERGEN + MIN DAG!

Hei alle sammen! 


Jeg beklager for at jeg ikke har oppdatert dere eller kommet med noe før nå. Jeg har vært stortsett borte i hele dag og har faktisk ikke hatt muligheten nesten til å være hjemme, så dette har vært en veldig travel og samtidig kjekk dag! Dagen startet med i går natt så dro vi hjem fra Norheimsund ettersom at broren min og en venninne av meg kom på besøk der inne, så valgte meg og min søster bare å sitte på med dem hjem så slapp vi buss dagen etter.

De kom på besøk og spiste litt mat og deretter dro vi ned på den fine stranden i Norheimsund å kveldsbadet i sjøen! Det var overhodet ikke kaldt noe som skremmer meg veldig ettersom at klokken var ganske mye og man tenker sikkert at gradene har gått ned da, men neida! Det var 18 grader når klokken var 23:00 om kvelden! Det er sykt. Men etter det dro vi altså hjem til Bergen, klokken ble ganske mye når vi hadde komt hjem! Den var noe rundt 03:40 faktisk og vi alle var veldig trøtte, så vi lå oss. For da var vi såpass slitne og trøtte at alt vi ville var å legge oss ned å sove, for det tror jeg vi alle ønsket der og da. 

Dagen i dag startet med at jeg våknet rundt 12:00 tiden som er ganske sent, men sånn er det når jeg såpass sovnet så sent som jeg gjorde og i tillegg våknet i dag ganske tidlig rundt 06:30 tiden at jeg fikk plutselig akutt mage-smerter! Det var vondt det, samme dagen den dagen var det samme, mage-smerter til 1000 og det verste er jo at de kommer og forsvinner sånn hele tiden. Så sånn hadde jeg det i dag utover dagen også, så viss ikke det blir bedre må jeg nok dra og sjekke meg om det er noe jeg reagerer på eller noe i den duren.

Isåfall våknet jeg da, spiste noe frokost sammen med familien min og deretter satt på med broren min inn på Sartor-Storsenter der meg og min søster var helt frem til kinoen der vi så Mamma Mia 2! For en bra film, anbefales å se. Så endte vi opp med å bare snakke sammen med noen venner av oss nede på terminalen og klokken ble mye så vi dro hjem! Nå skal jeg ta natten og sove. 


<3<3<3

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg