Ukens spørsmål og svar – en stor krangel, tanker MINE venner har om meg som blogger, housetour ++

Hei alle sammen! 
Nå tenkte jeg å svare på enda en ukens spørsmål og svar og håper svarene deres går til all forventning. Så er det bare å stille meg flere spørsmål i dette innlegget om det er noe du lurer på så svarer jeg i neste spørsmål og svar innlegg! 😀 Håper dere har en fin kveld og selvfølgelig en like god ferie! Så må dere ha en veldig fin dag i morgen og kose dere ekstremt selvfølgelig! 


Hva sier vennene dine om at du er blogger? Mine venner synes det absolutt er veldig stas at jeg blogger, eller ihvertfall synes de fleste om det! Så får jeg jo håpe de som ikke har sagt det synes det samme, haha. De har heller ikke noe i mot det, og det synes jeg er veldig bra! 😀 

Hvordan er dem rundt deg liksom når du er blogger? Det er ikke ofte dem er rundt meg når jeg blogger generelt til dere, men når de først er det så er det ikke noe som er rart ved det eller noe de synes er ubehagelig, da spør de meg som regel hva jeg skal blogge om, hvilke bilder jeg skal bruke, eller om vi skal ta bilder osv. Det er heller ikke noe mer annerledes enn om de for eksempel ikke hadde vært med meg. 

 Hvordan tenker de når du sier du skal blogge eller ta bilder til bloggen viss du skjønner? Jeg tror jeg skjønte spørsmålet ditt, du lurer på hva vennene mine tenker når jeg sier at jeg skal blogge eller ta bilder til bloggen? Som sagt på spørsmålet ovenfor så sier jeg at jeg ikke er så mye med vennene mine når jeg generelt blogger, men om jeg er det så sier jeg at jeg må blogge et innlegg nå eller ut å ta noen bilder, og da synes de det bare er veldig kjekt! Noen ganger kan jeg også være med dem og så plutselig får jeg høre dette ” Iselin, skal du blogge nå? ” Haha, det er veldig kjekt at det interesserer dem så mye og at de ikke har noe i mot at jeg blogger. 

Kan du starte med videoer eller vlogger? Vet dere hva, dette skal jeg faktisk begynne med! Men jeg som er såpass nybegynner på akkurat dette når det kommer til videoer/vlogger og redigering så tenker jeg at jeg ikke skal begynne med dette før jeg faktisk kan redigere videoer osv. Men jeg har opprettet en youtubekanal og skal se om jeg etterhvert får lagt ut noen videoer! Jeg kommer til å oppdatere dere om dette litt senere. 

Kan du ha housetour og ulike challenger med dine venner eller familie? Jeg har faktisk veldig lyst til akkurat dette, og skal nemlig prøve å få til det! Men akkurat det med housetour tror jeg ikke kommer til å skje ettersom at jeg respekterer de jeg bor sammen med, og de hadde sikkert ikke vært så begeistret over akkurat dette! Men roomtour kan jeg prøve å få til. 😀

Hvordan er det å bo på Sotra? Haha, det å bo på Sotra er egentlig ganske kjedelig spør du meg. Akkurat her ute som jeg bor har jeg ikke så mange venner, ting å gjøre på eller oppleve noe. Så det er ikke så veldig kjekt, men det er samtidig veldig deilig å bo her når det kommer til avslapping! Her kan jeg virkelig slappe godt av og være når det er perioder der jeg helst ikke vil gjøre så mye. Men ellers gjør jeg ekstremt mye må jeg si, det er også veldig godt. 

Har hørt at du, Silje og Henrik ikke var venner en periode, stemmer det? Ja, det stemmer. Vi 3 var uvenner en periode der ting skjedde som ikke var så bra, men vi fikk fikset opp etter noen uker som gikk tror jeg. 

Har du vært i Sogn og Fjordane før? Ja, det har jeg. Askvoll, Førde, Sunnfjord, Sandane er de stedene jeg har besøkt når jeg har vært i Sogn og Fjordane. Det er sikkert flere steder jeg har vært også, men disse stedene var de jeg husket. 

Har du vært i utlandet før? Ja, men jeg har ikke vært i så mange land. Men har veldig lyst å reise til utenlandske land jeg ikke har vært før. De utenlandske landene jeg har vært i som jeg husker er Tyrkia, Bulgaria og Danmark. Her er det sikkert flere land jeg har vært også, men jeg husket disse best. 

2 kommentarer
  1. Til ukens spørsmål og svar neste gang: Når har du bursdag? Når ble du født og hvor mye veide du?
   Er det noen boyband du liker? Hva er din favoritt sang atm? Hvilke sommersanger liker du?
   Hvor er du født og oppvokst? Dine favoritt serier/filmer? Går du mer med sminke enn uten sminke?
   Hva heter dine bestevenninner? Har du lyst å fullføre skolen engang med tanke på at du skal ta friår?
   Liker du å reise? Din favoritt utenlands plass og ikke utenlands? Kommer du godt overens med dine søsken? Har du et godt forhold til dine foreldrer?

  2. Har du et kallenavn?
   Har du en storesøster?
   Er dine foreldre skilt?
   Har du kjæreste? viss ikke, har du noen i kikkerten?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg