5 DAGER VEKKE FRA BLOGGEN PÅ GRUNN AV…

Jeg vet at det allerede er gått 5 dager siden jeg blogget sist, og hvorfor har jeg ikke blogget lurer dere sikkert på? Grunnen er vell ikke så mye annet enn at det har vært veldig tungt for meg i det siste, blant annet har det vært mye fokus på at jeg trengte å være mye rundt familien min i det siste ettersom at det har gått uker som har vært sårbare, og absolutt ikke lett i det hele tatt. Jeg skulle så gjerne ønske at det kunne fikses på en eller annen måte, men de er lykkelige og det respekterer jeg. Men det blir samtidig en daglig kamp og måtte komme seg videre, og faktisk kunne gå videre med et “smil” og tenke at alt kommer til å bli bedre. 

Jeg vil helst ikke gå så mye inn i hva som har gjort meg mest trist i de her dagene, og hvem som er lykkelige og alt som har skjedd. Det eneste jeg kan si nå er at jeg kommer meg, hver dag som går. Men det er tøft, men livet er ikke laget for å være enkel. Men jeg kan si så mye som at disse to personene er jeg ikke lengre venner med eller i kontakt med. Jeg klarer ikke lengre å kunne leve rundt dem samtidig, det bare kresjer helt og det funker absolutt ikke. Jeg blir bare sår i hjertet av å tenke over det. Jeg er så ung! Dette skal jeg ikke gå rundt å bruke dagene mine på, disse er dager du ALDRI får igjen! Jeg trenger å vite og leve et bra liv, men helst uten dem som gjorde at det ble vanskelig for meg. 

Nå er jeg på bedringsveier og kan med hånden på hjertet si at jeg aldri skulle forestille meg at jeg kom til å greie å gå videre uten dem, de har betydd masse i livet mitt men samtidig så visste jeg aldri hvor jeg hadde dem. Jeg er gladere nå, og håper det blir en fantastisk periode videre i livet mitt selvom ting ikke har vært så bra. Men jeg skal ikke si aldri, for ingen vet hva som kan skje i fremtiden, kanskje er vi 3 bestevenner igjen, kanskje er vi ingenting for hverandre som nå? Ingen vet. Men akkurat nå så har jeg det mye bedre uten dem. Jeg vil helst ikke fortelle hva som har skjedd, men istedenfor kom jeg med en liten sneak peak av historien. 


 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg