KOMMER DET NOEN GANG TIL Å SI STOPP?

Det er noe jeg har i en lengre periode ønsket å fortelle eller formidle til alle unge og voksne der ute, og jeg håper det bare ikke er jeg som tenker over dette eller ønsker å få en stopp på det. For det går grenser, og det sies at en gang går greit, men når flere gjør det hver dag så er det ikke greit. Det er nå at jeg har valgt å begynne å trene som jeg kom ut med til dere for en liten stund tilbake, men det var for å være ærlig ovenfor dere og hva jeg også har fortalt familien min. Jeg har lenge ønsket å begynne å trene, og det er ikke bare for å trene. Men det var og er på grunn av at dette var hverdagen min før, jeg ELSKET å være ute hver eneste dag og likte å være aktiv rett og slett. Det er også en ting til som jeg ikke har fortalt dere og dette handler om det som står bak hele trenings-greiene også. 

Jeg har flere ganger fått spørsmål jeg har unngått og svare på, og det er ikke på grunn av at jeg ikke ønsker å svare dere. Det er bare det at jeg kommer tilbake til det stadiet der jeg aldri føler meg bra nok, og det er ikke det at jeg sliter psykisk eller fysisk eller føler den trangen for å være tynn, eller isåfall føler at jeg ikke liker meg som den jeg er. For tvers i mot! Dette har ingenting med det å gjøre, at jeg ønsker å trene fordi at jeg ønsker å være sånn og sånn. Som sagt så er det på en måte en liten sannhet i dette, for det er jo sant at jeg ønsker å trene og gå ned i vekt! Men hvor mye eller hvordan jeg ønsker å være det synes jeg burde få lov til å være privat, og det er også et veldig vanskelig spørsmål og svare på. For hvis jeg for eksempel hadde gått ned noen kilo i vekt nå, så hadde jeg vært mer stoltere med det enn hva jeg tenker om det å være tynn. For jeg synes det som er viktig er hva du får til, og det er det jeg elsker best med treningen og det er å vise framgang i hva man gjør og er stolt! 

Ikke hva man forventer at man skal være eller bli i ettertid. Det har jeg nemlig ikke tenkt så mye over! Jeg er heller stolt over meg selv som faktisk føler jeg får til dette og ikke minst ser at det fungerer da, viss dere skjønner. Det jeg må også si er at dette begynte jeg med for at dette var et av mine største mål i dette året, og det å kunne begynne å trene mer og heller sette av tid til det enn og prioritere andre ting som jeg kan heller gjøre mange andre dager som å være med venner, osv. For mine venner mister jeg ikke bare på grunn av at jeg er med de litt mindre enn hva jeg vanligvis er vandt med, de vil alltid være her og jeg vil alltid være her og kommer alltid til å prioritere dem, bare helst om kvelden eller noe i den duren som ikke gjør at det kommer i kræsj med treningen. Men det er egentlig bare dette jeg ønsket å fortelle dere, det er helt greit å stille spørsmål – selvfølgelig! Men en plass går en grense for min del, og det er da folk lurer på hvor mye man veier, hvor mye man spiser i løpet av en dag, sånne ting som er mer personlig, eller da folk har nemlig forstått at deres mening eller det dem sier er sånn ting er og at det er derfor jeg har begynt å trene og at det dem sier er sannheten, men sånn som ting er så er det bare jeg som vet hvordan eller hva som stemmer i min hverdag og der jeg trener. 


♡♡♡

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg