JEG VISER DERE GAMLE BILDER AV MEG!

Nå som flere år har gått og jeg ser tilbake på bilder jeg tok for noen år tilbake så sier jeg stadig til meg selv “Er det virkelig meg?” ettersom at jeg føler jeg har forandret meg noe enormt hvis jeg skal gå ut etter bildene. Nå tenkte jeg faktisk å vise dere noen bilder av meg som ble tatt for mange år siden, noen av bildene er tatt for veldig mange år siden mens andre er tatt bare for 2/3 år siden. Jeg håper dere synes dette er like morsomt som det jeg synes! Ha en fin dag <3 Her husker jeg faktisk at jeg hadde overnattingsbesøk av mine 2 kusiner. Dette var også noe vi elsket å gjøre og det var sikkert omtrent nesten hver helg, kanskje annen hver helg vi sov hos hverandre. Så mye elsket vi å sove hos hverandre, og her var jeg sikkert 13/14 år gammel. Så fort tiden går! Nå er jeg jo 18..


Her vet jeg faktisk ikke hva jeg drev på med. Men kan være jeg hadde vært hos tannlegen eller noe sånt, og var sikkert kjempe fornøyd med tennene mine. Her var jeg ca like gammel som på det forrige bilde, altså rundt 13 år. 

Her husker jeg at jeg skulle ut å ta bilder til bloggen.. vell, det var sikkert sånn her man tok bilder til bloggen i 2015.. Her var jeg faktisk 15 år gammel!

Her var jeg ca 15 år gammel, sikkert nesten 16 år. 

Her var jeg 16 år gammel og vedsiden av meg er min kusine Jenny og hun var 15 år! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg