MULIGENS SISTE DAGEN MIN HER

Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor godt det faktisk har vært og kommet meg vekk fra Bergen i det siste og ikke minst så mange dager. Det har ikke bare vært på grunn av at jeg ønsker å ha litt “fri” og bare slappe av, men også det å kunne komme seg vekk fra den samme gamle hverdagen, og komme seg ut å skape nye minner og ikke minst være sosial med venner. Det er ikke så lett å være i Bergen eller Sotra da for å si det mildt, der har jeg ikke så mange venner, jeg hadde utrolig mange venner før men etterhvert endrer man seg kan jeg vell si, og da kan jeg si at venner kommer og venner går. Jeg sitter vel nå i Bergen med sånn ca… vell jeg kan faktisk ikke si noen for jeg vet absolutt ikke hvem jeg kan kalle for “venner” eller hvem jeg kan nevne, og det er nettopp på grunn av at det er mennesker jeg skulle ønske var mine venner, men dessverre ikke er. Jeg har ihvertfall Jenny som er kusinen min som jeg ser på som en VELDIG god bestevenninne og som aldri svikter. 

Men denne reisen ender faktisk nå, i morgen/idag isåfall etter planen skal jeg dra hjem 🙁 og jeg kan virkelig ikke si at jeg gleder meg så mye, jeg gleder meg til å se familien min selvfølgelig. Men ikke for å forlate denne fantastiske plassen og komme tilbake til skole igjen, men det er også veldig godt å komme inn i skole greiene eller jobb tingene igjen og de vanlige rutinene. Men jeg håper dere isåfall får en fantastisk søndag videre ettersom at klokken er mer enn 12, så snakkes vi igjen i morgen! 

<3klem

EN ROADTRIP RUNDT I…

Hei alle sammen! 


I hele dag har bare dagen bestått av familie samling på grunn av feiring av min kusines bursdag og litt av bursdagen til min lillebror som har bursdag i morgen. Jenny ble 17 år (!!) og min lillebror blir 14 (!!) år. Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor alle de her årene har blitt av, vi har funnet på så mye på de årene! Jeg er også takknemmelig for begge to, og jeg håper de hadde en fantastisk dag i dag og min lillebror som har bursdag i morgen får en like fantastisk dag i morgen også. 

Etter vi hadde feiret de noen timer tok meg, pappa og farmor oss en roadtrip rundt i Norheimsund, Øystese og oppe i Sjusete så farmor fikk se litt rundt, jeg må bare si at det er flere steder her som har de SYKESTE utsiktene ever! Jeg har ca sett 3 allerede som viser en helt fantastisk utsikt! Det gjør meg faktisk mer lyst til å bo her flere dager til! Så synd jeg skal hjem allerede på søndag eller mandag..

Men det blir godt å komme litt hjem også, men åh som jeg gruer meg til å komme inn i rutinene igjen og måtte dra på skole eller jobb igjen.. Så deretter eksamen! Jeg vil bare fullføre skoleåret og bli ferdig med skole hehe. Håper dere får en fantastisk dag videre i den vakre solen! Jeg elsker været de her dagene, håper det fortsetter slik! <3


LIKSOM se her da! Når jeg fikk se denne fine bakken og ikke minst utsikten ville jeg faktisk bare ta på meg ski og bare kose meg i bakken! 

<3klem

KAN IKKE VENTE MED Å SOVE

Hei, og for en dag det har vært!
Med hånden på hjertet kan jeg faktisk si at jeg noen gang liker meg bedre her i Norheimsund enn jeg gjør i Bergen, ikke misforstå meg etter det blogg innlegget jeg skrev om den situasjonen som skjedde meg og min familie, er ikke derfor. Men jeg liker meg faktisk bedre her enn jeg gjør hjemme i Bergen på grunn av at her “kjenner ingen meg” og det er faktisk deilig. Jeg har hatt en veldig tøff oppvekst og ikke så mange gode venner rundt meg, så jeg føler her at jeg har de vennene jeg alltid har hatt, kan leve livet mitt helt og fullt ut uten at de vennene mine her “dømmer” meg for det. Jeg føler også at jeg kan være i en slags “fredfull verden” her der jeg føler at jeg kan puste helt ut, kan tenke på helt andre ting og bare glemme de tingene når jeg er her, og faktisk for en gangsskyld ha det gøy. 

Hjemme i Bergen har jeg bare min familie og det er det eneste jeg bryr meg om. De har jeg det alltid kjekt med, og viss jeg noen gang skulle valgt å flytte til Norheimsund eller være i Bergen med dem hadde jeg selvfølgelig valgt Bergen, men det er ingen hemmelighet at jeg vil flytte hit også med tanke på at jeg er så mye inne hjemme i Bergen på grunn av ikke så mange venner, så viss jeg er hos familien min blir det mesteparten inne også. Men jeg elsker dem. Men nok om dette, det har vært en fantastisk dag i Norheimsund i dag, har bare nytet det fantastiske fine været og vært med gode venner! Har vært en lang og litt slitsom dag, så nå blir det faktisk utrolig deilig å sove og i morgen kommer mamma, pappa, farmor, kanskje mormor og besten innover her, så var det snakk om at de kom rundt 10-11 tiden, så nå må jeg ha noen timer på puten for å si det sånn hehe. Ha en fin fredag i morgen! 

<3klem

GOD MORGEN FRA NORHEIMSUND

Årh, for en fantastisk morgen å våkne til. Jeg våknet ca 2 timer siden og jeg føler at det virkelig er godt å være vekke fra Bergen litt. Jeg vet ikke hva planen blir i dag, men nå straks skal jeg bare ta meg en tur i det fine været og bare nyte det før Malin kommer hjem fra jobb. Her er det mye snø og veldig fint vær! Det er alltid godt å være ute da, og jeg håper dere får en fantastisk torsdag og koser dere masse i påsken! 

<3klem

JEG ER TILBAKE + EN HELT J*** FØLELSE

Hei. 

Jeg vet ikke ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget med tanke på at det er så vanskelig å komme tilbake for fullt igjen. Jeg er ihvertfall hos søsteren min noen dager nå og jeg kan virkelig ikke beskrive hvor deilig det er å være borte fra Bergen litt med tanke på det som skjedde med meg og min familie i dag. Min søster, meg og min lillebror skulle vente på bussen på busstasjonen i dag for å reise til Norheimsund. I det vi skal gå inn på busstasjonen i Bergen By gikk vi forbi en helt forferdelig idiot. Han sa mens han gikk forbi oss at vi burde spise mindre og slanke oss, og da tok jo selvfølgelig min søster å kjefte tilbake for å spørre hva som var galt med han og at han burde legges inn på psykiatrisk avdeling, selvom det ikke var så snilt sagt heller. Men hallo? er det sånn at det er overvektige mot tynne nå? Ikke at jeg sier vi alle 3 er overvektige, men makan til frekkhet. Er det også sånn at vi ikke skal bli respektert i vår egen by bare fordi vi ALLE mennesker er forskjellige? Jeg kjente på den følelsen i hele dag at jeg virkelig ble veldig irritert på han der gutten/mannen i rundt 20 årene og at den kommentaren virkelig ødela mesteparten av ferien min her og kvelden.. 


<3klem

JEG TAR EN PAUSE!

Jeg beklager for mange av dere som leser bloggen min daglig eller dere som leser den innimellom, men jeg kommer til å ta en pause fra bloggen rett og slett på grunn av at det er så masse jeg bærer på fortiden, og jeg har det ikke så godt fortiden. Mye av den begravelsen jeg skal i på tirsdag, sliter litt med deprisjoner og angst i hverdagen, så nå vil jeg bare koble av og bare slappe av og bare ta en pause fra sosiale medier en liten stund, når jeg kommer tilbake vet jeg ikke, men når den tiden kommer – så kommer jeg tilbake med hodet hevet og kanskje bedre. Det er såpass mye for meg å kunne sette meg opp til alt på sosiale medier fortiden da jeg har det på mitt aller værste, men ikke misforstå meg! Det har ingenting med at jeg er lei å blogge eller lei av sosiale medier, men bare generelt min egen helse. Vi snakkes når jeg kommer tilbake, setter utrolig pris på fine kommentarer til jeg er tilbake! Dere lyser alltid opp livet mitt. Takk for meg! 


<3klem

FARMOR – JEG HAR SAVNET DEG!

Den beste følelsen jeg vet om er å få besøke mine nærmeste igjen etter en lang periode der vi ikke har sett hverandre. Farmoren min har vært som sagt 6 uker i Kypros og jeg kan virkelig ikke sette ord på hvor mye jeg har savnet henne den tiden hun var borte, det er jo selvfølgelig for meg samtidig kjekt å se mine nærmeste vil reise utenlands og kose seg, men også trist! På grunn av at du aldri vet hva som kommer til å skje, alt kan skje både godt og vondt. Derfor har jeg en typisk “redsel” eller at jeg bare går rundt og er beskymret bestandig for at noe skal skje, det er aldri noe man ønsker skal skje med de du setter så god pris på. 

Men nå er min kjære farmor hjemme igjen, og det var så uendelig godt å se henne igjen. Alle de gode klemmene hun gir, alle de fine ordene hun sier og alle minnene man ser tilbake på, det er ihvertfall noe jeg setter stor pris på og minner jeg aldri kommer til å glemme. Igjen, jeg er veldig glad i farmor og har savnet henne forferdelig masse. Det er godt å ha henne hjemme igjen! 


<3klem

TILBRINGTE SØNDAGEN I KIRKEN

Som overskriften forteller så brukte jeg faktisk litt av søndagen min til å være i kirken i dag, men det var ikke sånn vanlig gudstjeneste og sånne ting jeg var med på. Men jeg gikk i kirken i dag for å høre kusinen min synge og det er noe man aldri burde se vekk i fra! Jeg koste meg masse og hun var veldig flink og ikke minst modig! Nå har jeg ikke oppdatert dere på noen timer, nå skal jeg bare ha meg en liten tur bort til farmoren min også ettersom at jeg var innom mormor og besten i dag på besøk, så da er det også veldig kjekt å hilse på farmor også etter så lenge hun har vært borte. Men vi snakkes, håper dere får en fantastisk søndagskveld videre! 


<3klem

TACOSØNDAG

Hei alle fine lesere.

Det er som om jeg ikke kan beskrive hvordan dagen min har vært til nå, på grunn av at den har bare vært kjedelig. Det jeg synes er kjekt er at farmoren min har kommet hjem fra hele 6 uker i syden så jeg har savnet henne veldig. Senere skal jeg en tur bort til henne for å spørre henne hvordan hun hadde det nede i syden osv. Men ellers har faktisk denne søndagen vært kjedelig, det er jo ingen av vennene mine som er hjemme for de har jo allerede reist på ferie. Så da er det ikke mye å gjøre når det er ingen der du kan ha det gøy med, men det får bare være. Nå sitter jeg egentlig bare her i sengen med dynen på og bare nyter en uvanlig taco søndag. Ja det stemmer, i dag har vi faktisk taco til middag og jeg tror faktisk jeg aldri har hatt taco til middag på en søndag før, så dette var litt uvanlig. 

I morgen skal jeg få til om motivasjonen er oppe hehe til å reise en tur inn på kjøpesenteret etter gammelt, jeg vet faktisk ikke sist jeg var på kjøpesenteret så dette blir spennende. Jeg har veldig lyst til å få til å kjøpe meg noen nye bukser, så kanskje jeg finner ut at jeg kjøper noen nye i morgen hehe men jeg vet ikke hva planen blir. Jeg må si jeg gruer meg veldig til tirsdag, da skal jeg i begravelse til en som var oss nær og det er aldri gøy å måtte reise i en begravelse og ta ordentlig farvel med en som var alltid der.. </3 

<3klem