HVOR HAR JEG VÆRT I DAG? MIN DAG I BILDER

Heihei! 


Nå har jeg nettopp vært på basement sammen med jentene mine, og det var som alltid like koselig. Etter det var ferdig kjørte vi søsteren min Malin til jobb, og deretter skulle vi til å kjøre hjem helt til jeg fikk øye på den fantastiske solnedgangen. Jeg måtte jo bare be pappa stoppe og bare løpe rett ut og knipse noen bilder, det var såå nydelig! Så jeg tenkte jeg skulle også vise dere hvor fin den faktisk var.

I morgen er det faktisk selveste 1.mai! Det er bare 1måned igjen til sommerferie og jeg er virkelig klar! Resten av denne kvelden skal jeg faktisk ikke stort, jeg tror jeg faktisk skal ta tidlig kveld og heller våkne litt tidligere i morgen enn hva jeg pleier når jeg har fri fra skolen hehe, i morgen vet jeg ikke helt hva planen blir. Men jeg får heller se det an i morgen! Nå skal jeg vise dere min dag i bilder, håper dere liker innlegget og får en fantastisk fin mandagskveld videre! 

<3klem

KOM MAI DIN SKJØNNE MILDE


Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor utrolig fint vær det er i dag, og selvfølgelig måtte jeg få med meg søsteren min ut og knipse noen bilder hehe. Nå kan faktisk bare mai komme og jeg håper virkelig været fortsetter å være så fint som det er. I dag har videregående skolen her som jeg går på fri i dag, og det blir digg og ha en fridag i morgen også og sove mye lengre! Senere skal jeg på basement med søsteren og broren min, og bare ta dagen chill i dag. 

JEG FÅR IKKE OPPLEVE RUSSETIDEN

åpent og personlig innlegg


Det er mange av dere som følger meg og min hverdag gjennom min blogg og jeg må bare fortelle her og nå at dette er et veldig sårt tema og kunne skrive om, men jeg håper det kommer ut på en best mulig måte og at dere får se innblikk i noen sitt liv og hva de må gå glipp av. Mange av dere har sikkert fått med dere litt av denne situasjonen i det innlegget der jeg svarte på spørsmål fra dere, der skrev jeg blant annet om friåret jeg skal ta og hvorfor jeg skulle ta det. Men det er ikke mye dere fikk vite angående friåret, derfor ønsker jeg og fortelle mer konkret om hvorfor jeg velger å gjøre det jeg skal og hvordan det kommer til å bli etterhvert. Det som var er at jeg fikk diagnosert sykdommen epilepsi i slutten av sjuendeklasse som vil si er ca snart 6 år siden. 

Før jeg visste noe som helst om jeg hadde denne sykdommen eller ikke hadde jeg faktisk et liv i vente, det har vell så og si alle ungdommer der man ser for seg hvordan livet deres skal bli i fremtiden og alt det gøye de skal få være med på, blant annet russetiden. Når jeg var rundt 12 år før jeg fikk vite om sykdommen såg jeg for meg alt det fine og gøye jeg skulle få oppleve i fremtiden, det å kunne begynne på videregående og ha det utrolig kjekt, oppleve russetiden, deretter få en utdanning. Men så langt kom jeg ikke, dessverre. 

Det livet jeg hadde i vente skulle handle om meg, det skulle være noe jeg kunne stolt fortelle mine nærmeste rundt meg og engang i fremtiden til jeg får mine egne barn som kommer mestsannsynlig til å oppleve det. Jeg ønsket dette så veldig! Ikke nok med at mesteparten av livet mitt ble jeg totalt ødelagt på grunn av mobbing og deretter slet utrolig mye både fysisk og psykisk, og faktisk gikk glipp av mye der også. Så må jeg nok si den dag i dag at jeg faktisk må gå glipp av det som skal være det “store” som skjer i livene til ungdommene, jeg føler jeg ikke får opplevd noen ting. Men kanskje det er ment for meg til å ikke kunne få oppleve så mye, jeg vet ikke jeg. Men det er så dritt til tider!

Det og kunne se dine venner gå inn i den fasen hvor de kan nyte russetiden fult og helt ut, hvordan de kan gå videre med livene deres, hvordan de kan få etterhvert en utdanning i noe de elsker. Jeg skulle ønske det kunne vært meg også. Jeg vet at jeg kan gå videre på påbygg og bli russ, men at jeg heller kan slippe å være med å rulle og feste. Men hva er vell gøy med det? Å bruke et helt år for å bli en russ du ikke er eller kan være. Så dere som får denne muligheten, vit at dere har det godt og at dere kan få oppleve det en ungdom faktisk skal kunne oppleve, dere er fine som dere er og ikke minst heldige.. <.3 

DETTE ER MINE DRØMME REISEMÅL!

Når man begynner å bli eldre og eldre men likevel er i sine beste dager som ung så vil jo man oppleve mest mulig før det er for sent, så nå tenkte jeg å blogge om mine drømme reise mål som jeg absolutt ønsker å reise til, og jeg er nok ikke den eneste som kanskje ønsker å reise til disse stedene eller rett og slett ønsker å reise verden rundt, og jeg ønsker jo egentlig å reise over alt hehe, men jeg plukker heller ut noen av stedene som jeg tror at jeg ønsker å reise mest til. 

1. BALI 

2. NEW YORK 

3. MEXICO 

4. ITALIA 

//bildene er fra Google

DET SISTE SOM FIKK MEG TIL Å GRÅTE – ER JEG EN DRAMAQUEEN?


Det er ikke ofte jeg viser frem når jeg har det verre enn noen gang, for ja. Jeg har følelser jeg også og jeg kan gråte mye jeg også. Men det er ikke ofte jeg tar meg nær av kommentarer både i sosiale medier eller i virkeligheten, men i går var det faktisk på det værste og jeg føler meg faktisk utrolig dårlig med å vite at dette er noen jeg både har kjent lenge og noen jeg ikke har kjent så lenge. Men det såret meg likevel hvor mye dritt man faktisk kan høre om seg selv, både som kommer fra de som sto meg nærmest og de som jeg ikke kjente så godt men var utrolig hyggelige med. 

I går var jeg, min søster og min kusine med noen venner av oss og noen andre som er blitt nylig venn med våre venner da, de har jeg ikke så god kontakt med. Men jeg fikk likevel snakket med noen av de i går, og det var ikke lite jeg fikk høre om meg selv heller. Det var blant annet at jeg oppførte meg ganske dritt mot enkelte, jeg var en av de største dramaqueensene du kunne finne og jeg var tydeligvis ikke snille med mine nærmeste venner, noe som faktisk ikke var sant i det hele tatt. Men det var ikke noe kjekt å høre akkurat det, og jeg ser ikke på meg som en “stor” dramaqueen, eller en i det hele tatt. Men jeg kan godt bli en viss det er noen som er frekke mot meg, da kan jeg det. Men det er en annen sak, og dette var faktisk noen som sto meg så nær som faktisk hadde sagt disse tingene om meg. 

Så det var ikke så kjekt å være der ute å vite at du var på samme sted som den personen som faktisk hadde gått rundt og kalt meg det ene og det andre. Så etter den samtalen med en der, kom endelig sjåføren vår og det var egentlig like greit. Men jeg forstår det bare ikke, at enkelte faktisk kan være så sinnsykt hyggelige mot deg når de møter deg, men faktisk kan slenge så mye dritt om deg etterpå videre til de andre vennene deres, det er faktisk sykt spør du meg. 
Så denne dagen har virkelig ikke vært så bra og det var den ikke heller når jeg kom hjem i går heller, så nå tenker jeg faktisk at jeg bare skal bruke resten av dagen til å være hjemme og få gjort litt skolearbeid med tanke på at jeg ikke ønsker å gå ut av huset i dag, så heller se videre på en serie eller noe etter det. 

Hva skal dere gjøre i dag?
 

JEG HAR FARGET HÅRET!

Heihei! 

Nå har jeg faktisk nettopp farget håret mitt og atter en gang er det faktisk veldig uvant med ny hårfarge, spesielt når denne fargen var den jeg var mest usikker på. Men jeg gjorde det, og jeg vet ikke helt om jeg er fornøyd enda men jeg håper jeg blir det, eller så blir det ikke så lenge til jeg farger det igjen heheh. Kusinen min Jenny er jeg faktisk også med i dag, hun kom ut til meg for noen timer siden og skal sove over. Så det blir bare kjekt! Planen vår er egentlig bare og chille resten av kvelden og vet ikke helt hva kvelden bringer, men det ser vi! Foreldrene mine er ute i dag, så da er jo det bare kjekt med besøk og ha en i nærheten da. 

Hva synes dere? 

JEG SKAL FARGE HÅRET I DAG – HVILKEN FARGE?

Jeg skal endelig farge håret mitt i dag og det trengs for å si det sånn. Nå har jeg gått lenge med sikkert 3 typer forskjellige farger i håret, og nå er det endelig på tide og finne en farge, og den fargen vet jeg faktisk ikke. Jeg er så redd for at jeg plutselig skal farge håret mitt skal vi si, svart/mørke brunt og så blir det ikke fint. Jeg ønsker nok en farge jeg faktisk kan se på meg selv passer til meg, og jeg trenger egentlig desperat deres hjelp. Hva farge tror dere jeg kunne ha passet? Kommenter gjerne i innlegget her så jeg ser hva deres meninger er, håper dere får en fantastisk fin lørdag! <3

HVORFOR SKAL JEG TA FRIÅR, TJENER JEG PENGER PÅ BLOGGEN, VIDEO MED MAMMA +++

Heihei! Nå tenkte jeg å endelig svare på spørsmålene fra dere som har blitt etterspurt så lenge nå. Håper dere liker innlegget og at svarene deres ble til all forventning<3


Tjener du penger på bloggen din? 
Nei, det gjør jeg faktisk ikke. For meg er ikke penger viktigst, men jeg må innrømme at jeg har hatt tanker der jeg helst skulle ønske jeg kunne tjent penger på bloggen på grunn av at de innleggene jeg skriver tar utrolig lang tid, og da hadde det vært fint å kunne fått noe for det da, tenker jeg.. Jeg blir kjempe stresset når jeg hører ordet penger, for jeg blir helt ubehagelig med meg selv når jeg faktisk må snakke om det. Men håper du fikk svaret du ønsket! 🙂 

Hvem er dine/ditt forbilde?
Jeg har egentlig ikke et forbilde jeg ser opp til, dessverre. 

Hvilke utenlandske land har du vært i?
Tyrkia, Bulgaria, Spania, Danmark, er ikke så mange! Men jeg ønsker selvfølgelig å reise på flere utenlandske land i fremtiden!


Hvorfor skal du ta deg et friår? 
Dette spørsmålet har blitt så spurt mange ganger, og nå skal jeg faktisk svare dere ordentlig. Det dere ikke vet er at jeg ikke bare skal ta et friår, men mange år fremover. Jeg er ferdig med skole nå, jeg føler at det ikke er vits i å gå videre på påbygg og når den tid kommer til å bli russ for å feire at skolen er ferdig, så kan jeg ikke bli det.. Selvom det faktisk har vært en drøm fra jeg var rundt 13 år. Jeg har sykdommen epilepsi, og føler at jeg ikke kunne vært på en buss med de alvorligste disco-lysene. Å i tillegg fra jeg var 13 år så jeg for meg dette livet, jeg hadde alt planlagt.. Jeg visste at jeg ville bli russ, jeg ville gå på helsefagarbeider linjen, og jobbe med mennesker. Men når jeg fant ut at jeg hadde epilepsi etter første anfallet jeg fikk, mistet alt av motivasjon jeg hadde. Nå ser jeg ikke lengre meningen med å gå på noe jeg ikke hadde klart og håndtert i fremtiden dessverre, det er derfor jeg ikke føler for å gå videre på skole. Og ja, jeg kan gå videre på påbygg uten å bli russ, men det hadde nok vært forferdelig å gå på skole videre og ikke få lov til å være russ! 

Hvordan går det med deg?
Åh, takk som spør! Det går faktisk veldig bra med meg, jeg føler endelig at jeg er på det sporet jeg skal være på og føler jeg er mye bedre når det kommer til humørsvingninger, jeg er faktisk så veldig glad at dere ikke aner!<3 

Koffor lurte du bestevenninna di?
Hahah, det var bare tull og det var ikke ment for å være frekk eller noe. Meningen med det hele var jo at det skulle være morsomt, og både meg og venninna mi lo like mye, så nei! Det var bare for å tulle med henne, og jeg tror nok hun skjønte etterhvert at det hele var en spøk og det ikke var ment for å være slem eller noe. 

Hvordan er det å være bergenser?
For min skyld er det faktisk ikke noe negativt med å være bergenser, jeg synes det er helt toppers! Jeg har virkelig ikke noe i mot det, det eneste som irriterer meg litt er at mange skal irritere deg for at du snakker bergensk, som for eksempel viss jeg skal si ” Dere må komme til bergen da” og da kan folk svare ” Bergen!!” og plutselig begynne å le, fordi at vi bergensere sier jo Bergen på en veldig høylytt og ordentlig måte, og det kan andre kommentere på. Det er noe jeg absolutt ikke liker. 

Er det enkelt å komme seg gjennom anfall når du får dette?
Det kan jeg si at det ikke gjør. Jeg føler at det overhodet ikke er enkelt både for meg som får anfallet og de som er rundt meg. Jeg føler det er veldig slitsomt å ha denne sykdommen for du vet aldri når et anfall kan komme, og hva faren du kan sette familien din i, selvom familien min forstår at det er et anfall, og at de heller hjelper meg! Jeg føler for meg som får anfallet at det er utrolig slitsomt ettersom at du må igjennom 5-10 minutter som kan vare veldig lenge, og alt du gjør er å ligge på gulvet, sofaen, whatever og bare riste hele tiden! Du blir utrolig sliten, og alt du vil etter et anfall er å sove, for da er du så utslitt at du blir trøtt av det. Så etter mine anfall pleier jeg som regel å sove med engang nesten, for man blir så utslitt! Jeg kan også si at jeg føler det er en slags “smerte” du har i kroppen når du får et anfall, du føler det gjør vondt til 1000 og alt du gjør er å grine på grunn av at du er så redd.. Så nei, dette er absolutt ikke noe kjekt! 

Kan du lage en video med moren din engang der dere svarer på spørsmål om hverandre elns? Kan moren din også lage et gjesteinnlegg der hun svarer på spørsmål angående deg? 
Haha, dette vet jeg absolutt ikke om mamma ønsker i det hele tatt. Men jeg kan vell prøve å overtale henne eller spørre henne, men tror nok ikke hun er så begeistret for å bli filmet av og blitt lagt ut på bloggen, men bilder derimot tror jeg ikke hun bryr seg så særlig om! Når det kommer til gjesteinnlegg der hun kan svare på spørsmål angående meg tror jeg hun faktisk hadde gjort! Men jeg vet ikke dessverre:/ Men skal høre med henne! Tusen takk for tips! 🙂 

<3klem 

EN DAGSTUR TIL USA

Hei alle fine! 


Håper dere har hatt en fantastisk fredag, for det har jeg absolutt hatt! Dagen startet med å begynne på jobb eller praksis som vanlig klokken 08:00. Den er som alltid ganske slitsom, men nå kan jeg faktisk feire med meg selv at jeg faktisk er ferdig i praksisperioden, og at dette var siste dag for meg. Den var veldig fin selvom den var ganske slitsom også!

Etter jeg var ferdig på jobb dro jeg hjem og skiftet til litt finere klær og sminket meg for å møte Silje atter en gang, hehe! Vi dro på en amerikansk restaurant vi har her ute som vi bor, og det tar meg 2 minutter med bil og kjøre! Det er så enkelt å bare dra innom der om du ikke ønsker en dag å lage mat hjemme. Men siden jeg hadde vært på jobb i dag osv, så ville jeg også være med Silje! Så vi tok en tur innom der og spiste god mat og drikke! Nå er jeg kommet hjem, og Silje har dratt til faren sin sånn 10 minutter unna meg, så denne helgen vet jeg ikke hva som kommer til å skje, men kommer sikkert til å finne på noe alikavell. 

<3klem

EN SNEAK PEAK OF…

Hei alle sammen! 
Jeg må bare beklage for at jeg ikke har vært innom bloggen i hele dag og oppdatert dere før nå, det er på grunn av at i hele dag har det vært utrolig mye å gjøre. Ikke nok at jeg var på jobb i dag og ble uendelig sliten av det, men når jeg kom hjem måtte jeg også gjøre ferdig en innlevering som skal være inne til i morgen. Så etter der igjen spiste jeg litt middag, og deretter måtte jeg faktisk rydde rommet mitt for det så bare utrolig kaos ut!

Nå har jeg faktisk nettopp kommet ut av dusjen og ligger nå bare å slapper av i sengen, det jeg tenkte at jeg kunne vise dere er en sneak peak av rommet mitt! Det har jeg faktisk fått en del spørsmål om i det siste, men aldri kommet så langt at jeg kunne vise dere, dessverre. Men her er mitt rom, jeg må bare si at jeg ikke har det fineste rommet! Men jeg er fornøyd, og jeg liker meg veldig godt her inne! Håper dere får en fantastisk fin fredag i morgen, og selvfølgelig en fantastisk helg også! ♥ Klem Iselin