JEG BEKLAGER!

Det er en del av meg som har gjort at jeg absolutt ikke greier å sitte meg ned ved tastaturet og skrive noe til dere. Det beklager jeg veldig! Jeg skulle virkelig ønske det var ideer til blogg-innlegg som kommer opp i hodet mitt som jeg bare kan “sende” ut til dere. Men det er det ikke. Jeg har det bra, det har jeg. Det er ikke noe som helst angående følelser inni bildet som gjør at bloggen blir tatt på “vent”, det er bare at det er 1000 ting som er veldig viktige som er i denne måneden. Ikke at det bare er eksamener, men det er også mye annet “jobb” som innleveringer, prøver, og skole timene som tar mye av tid utenom det også. 

Jeg skulle virkelig ønske at denne verdenen var noe enkel, der jeg kunne utdype meg i hva som helst og skrive det jeg ville utenat det kostet meg konsekvenser, men vi lever i 2018 – der livet rett og slett må oppdateres litt etter litt, og publiseres litt etter litt, men ikke alt etter alt. Jeg håper dere skjønner hvor jeg vil med dette, for tro meg. Det å ha en så offentlig blogg oppe og at jeg styrer den er noe jeg absolutt elsker, og det er aldri noe jeg vil miste eller slutte med, for det er min hverdag og det er en del av meg. Noe som gjør at det er viktig! Men unnskyld! Jeg kan dessverre ikke love dere flere og bedre blogg-innlegg, men det jeg kan love er at jeg skal prøve mitt beste! 

JEG HAR MISTET MOTIVASJONEN TIL Å BLOGGE

Det er ikke lett å være den som blogger konstant hver eneste dag, med helt nye innlegg og til slutt miste motivasjon til det jeg elsker mest i hele verden. Det er sånn som skjer, det er ikke alltid man kan gi like mye. Jeg som blogger kommer ikke til å slutte og blogge bare fordi jeg har mistet motivasjonen, den kommer tilbake.. men når det er, vet jeg ikke. Men det jeg tenker jeg skal gjøre nå er egentlig bare å konsentrere meg om skole ting og i den duren, og komme sterkere tilbake. Jeg kommer til å blogge videre til dere, men nå når jeg ikke har motivasjon, null ting jeg kan blogge om osv så kan jeg ikke love innleggene blir så bra. 

Det er også en del ting som har skjedd i det siste som jeg tror har gjort mye av det at jeg ikke har lenger motivasjon til å blogge eller absolutt ingenting å skrive om. Jeg kommer ikke til å gå så langt inn i hva som har skjedd, men det er egentlig ikke så masse som har skjedd, men mye i de ulike tingene. Med alt som skjer på skole, der jeg nesten må prioritere prøver, innleveringer osv så kan jeg fort stresse altfor mye, og selvfølgelig ikke alltid gi mitt beste, både når det kommer til prøvene og selve bloggen. 

Det er også det med at når jeg stresser så enormt mye som jeg gjør er det så ille at jeg faktisk får en slags deprisjon ut i fra det, jeg klarer ikke lengre å kjempe da. Jeg bare slipper alt jeg har i hendene og kan spontant grine på grunn av at jeg er så enormt lei av hvor mye ting som må gjøres, hvor mye tid det tar, og hvor mye man faktisk må kunne.. Jeg får en slags angst for det å møte opp og at alt skal gå virkelig ille, jeg ikke kan gi noe av meg selv når det kommer til det. At jeg ikke får vist hva jeg faktisk kan, det er det værste jeg tenker om, og det vil jeg helst ikke skal skje. Jeg ønsker å gjøre det bra, både bloggen og skole. men livet er en berg og dalbane, det bare sier aldri stopp før du faktisk får kjenne på det selv. 

BEGYNNE MED YOUTUBE?

I de siste dagene nå har det blitt frem og tilbake på hva jeg synes om dette og jobben som må tas. Det er bare noe med meg som gjør at jeg vil dette så mye, nettopp på grunn av at jeg har flere ganger i løpet av noen år nå faktisk vurdert å starte med youtube. Men det er ikke lett å bestemme seg, for det tar utrolig lang tid når det kommer til redigeringer av videoer, osv. Men jeg har ikke helt tatt valget mitt enda, men jeg har veldig lyst! Har dere youtubekanal eller ønsker å starte med det?♥

TIDLIG PÅ MORGENKVISTEN!


/Bilde tatt fra Google


Hei alle sammen & God morgen til dere alle. For meg har det vært en veldig tøff natt som endte opp med null søvn. Jeg har enda en gang hatt en slik natt der jeg bare har vridd meg så og si hele natten, og etterhvert fått en enorm hodepine i løpet av natten, så dette ble altså en veldig tidlig morgen for meg. Nå skal jeg straks ut en tur og løfte tankene, og vet enda ikke hva planene blir etterhvert. Men jeg skal ha en prøve på torsdag, så tenker jeg må begynne å øve til den. Jeg fikk dessverre ikke oppdatert dere med noe i går ettersom at jeg var sengeliggende i hele går etter enorme magesmerter, og egentlig bare ønsket å ha en dag “off” viss dere skjønner. Men vi snakkes igjen senere! Ha en fin mandag<3

JEG ER I NORGE IGJEN!

Hei til dere alle! 


Nå er det faktisk et par timer siden jeg kom hjem til Norge igjen! Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor mye jeg savner å være i Danmark allerede, jeg føler det er der jeg faktisk kan være så og si stolt over meg selv akkurat som jeg er og ha mine helt egne meninger uten at folk skal dømme. Det er som et hjem nr. 2 og det betyr så masse for meg å reise dit så ofte, for jeg har virkelig ingen negativ ting å si om fine Danmark. 

Jeg har heller ikke oppdatert dere noe i hele dag ettersom at når jeg kom hjem ville jeg bare pakke ut av kofferten, rydde litt på rommet, og bare slappe av før vi fikk besøk av familien på grillings. Jeg har hatt en veldig fin dag, og det som toppet mye med å komme hjem igjen var det fine været vi fikk møte på i dag her i Bergen! Årh, sånne dager er de beste. Resten av denne kvelden skal jeg nok bare slappe av, jeg har vasket dynen og puten min, og den har tørket og nå tenkte jeg bare å ta på sengen min, ta meg en dusj og bare sove tenker jeg. 


 

TIDLIG MORGEN + JEG ER I DANMARK!

Hei alle sammen! 

Jeg må bare si hvor utrolig stressende og tidlig denne morgenen var, jeg hadde på alarmen min klokken 06:30 for å ta medisinen min i dag morges, da vi også fikk beskjed om at vi måtte være ut av lugaren klokken 07:30. Så da valgte jeg heller å bare være våken til da, jeg våknet altså da jeg skulle ta medisinen min og stelte meg, kledde på meg osv. Så var jo jeg så utrolig trøtt i dag tidlig, men etter å ha vært våken fra 06:30 vekket jeg etterhvert mamma og de og vi begynte å gjøre oss klare til å gå av båten. 

Jeg tror faktisk at dette er den eneste gangen jeg faktisk har vært klar til å stå opp og faktisk ser noen lunde bra ut. Viss jeg ikke har sovet så bra, eller virkelig ikke er klar til å stå opp så går jeg som oftest i chill klær som for eksempel joggebukse og genser, og faktisk null sminke. Men i dag tok jeg på meg litt fine klær, som jeg synes jeg ser bra ut. Jeg fikk ikke tid til å sminke meg i dag, men siden det faktisk er veldig fint vær i Danmark tenker jeg å gå uten også. Nå har vi nettopp spist frokost på en slags åpen cafè her i Danmark, og nå skal vi faktisk videre og shoppe. Jeg vet ikke helt hva vi skal etter vi har vært her, men rekner nok med å dra innom forskjellige kjøpesentre og steder og bare kose oss med den tiden vi har her i Danmark. 

Dette er frokosten min og dette er så og si frokosten min hele tiden når jeg er her, det er så greit rett og slett. 
Siden jeg ikke hadde nett til å blogge til dere i går da jeg kom på båten, så tenker jeg at jeg heller kan vise dere noen bilder av hvordan min 17.mai feiring var i går, og selvfølgelig fortelle dere litt om underholdningen vi alltid får med oss på dansketurer. Jeg kan vell begynne med de bildene meg og mamma tok ute på båten i går, det var så fint vær! 


Det var så fint å være på danskebåten på selveste 17.mai. De hadde virkelig tatt oss med storm! Når vi kom på båten hadde de hengt sånne norske småe flagg rundt på hele båten, og de hengte opp ballonger i røde, hvite og blåe. De hadde også skrevet på den store skjermen inne i underholdningen – Gratulerer med dagen, og tatt med norskflagget. Jeg ble altså så glad! Liksom dette er jo danskebåten, så man hadde aldri forventet å plutselig se danskmennene pynte på vår nasjonaldag! Det var så fint! 


Over til underholdningen. De var så flinke! De sang også veldig bra sanger, og de var selv norske så gratulerte de oss norske statsborgere med dagen, og de sang også fine norske sanger! Jeg er også veldig glad i Strawberry Daquari! Så den gode drinken og dette var virkelig fantastisk! Jeg koste meg masse. Men nå må jeg nesten sjappe meg for å ta igjen de andre, hehe. Nå blir det shopping!! Ha en fantastisk fin fredag og helg! <3

NÅ GÅR TUREN TIL…


WUHUU! Gratulerer så masse med dagen til alle i dag, måtte nasjonaldagen bli den beste! Jeg håper jo på det beste, selvom det er noe som blir totalt forandret her hjemme i år. For her skal vi faktisk feire vår aller første 17.mai i et helt annet land, hvor sykt er ikke det da? Men det blir jo selvfølgelig kjempe kjekt. Jeg gleder meg masse! Noen som har gjettet hvor vi skal ta turen? Det kommer ikke som et altfor stort sjokk med tanke på at denne turen er veldig populær når det kommer til oss, hehe. Men vi skal nemlig reise til Danmark atter en gang, bare denne gangen på nasjonaldagen!:-D Jeg kommer til å gjøre det slik jeg gjorde før, jeg bare blogger til dere før jeg drar, og oppdaterer dere igjen når jeg er i Danmark i morgen, og blogger før vi drar fra Danmark til båten, så oppdaterer jeg når jeg er hjemme igjen dagen etter rundt 15:00 tiden. 

Håper dere får en fantastisk feiring og dag i dag! Så ses vi! <3

JEG FIKK ALDRI TID I GÅR

Hei alle fine!


Jeg må beklage for at det ikke ble postet et innlegg i går etter hva planen egentlig var. Jeg begynte faktisk med et innlegg der jeg ønsket å skrive litt om dagen min og deretter legge inn noen bilder fra det fine været som var i går. Det var opp til 25 grader i Bergen i går, og jeg brukte faktisk hele dagen min på og være ute i finværet. Når klokken ble rundt 21:00 var planen endelig til å sitte seg ned etter en hel dag ute for å få unnagjort litt jobb og blogge videre på innlegget jeg startet med.. Men så langt kom det faktisk ikke, bare noen minutter etter sovnet jeg og våknet 06:30 i dag tidlig uthvilt. Så det innlegget ble faktisk ikke ferdig, og jeg tror ikke jeg kommer til å legge det ut nå, da kan jeg heller starte her i fra og blogge videre. Når jeg kommer hjem fra skolen skal jeg også jobbe litt, og få til å blogge et innlegg til dere. 

Planen i dag er å egentlig bare tilbringe dagen hjemme. Som sagt så har jeg en del jobb som må bli unnagjort, og jeg har treningen jeg må gå til. Mer enn det har jeg faktisk ikke planlagt, så vi får se hva som skjer eventuelt i kveld om det er noe mer jeg oppdaterer. I morgen skal jeg faktisk reise på selveste nasjonaldagen og til et helt annet land, kan dere gitte dere frem til hvor jeg skal? 😀 Gleder meg veldig mye! 

NEW WEEK AND NEW DAY WITH MY BESTIE

Hei alle sammen! 


Jeg har kommet hjem fra skolen og nå sitter jeg bare her i sofaen og venter på at Stina skal komme. Det er ikke noen hemmelighet at det er akkurat henne jeg er med på mandagene, men det har på en måte blitt sånn da. Hun kommer alltid ut til meg før vi drar på basement og så slapper vi egentlig bare av her hjemme hos meg før vi reiser til dit. Jeg tenker at vi også må reise litt tidligere i dag enn hva vi pleier på grunn av at jeg også ønsker å gå rett innom min mormor og besten bare for å si hei og klemme de osv, det er ikke ofte jeg ser dem. Men når jeg gjør det, så er det alltid fint å gå innom. Men hva skal dere gjøre resten av dagen?


 

SØNDAGSARBEID

Heihei alle fine! 

Nå sitter jeg bare her ved stuebordet og hører musikk mens jeg rydder huset og pynter litt. Merker at det blir det samme gamle i huset når det kommer til pynt rundt om kring, så derfor blir det bedre med en liten forandring. Foreldrene mine er i konfirmasjon i dag, og de hadde gått når jeg så vidt hadde reist meg opp fra sengen så derfor bestemte jeg meg bare spontant til å rydde i huset, det er egentlig ikke så mye å rydde når man faktisk innser det, men det er alltid godt å bli ferdig med “helgevasken” som alle voksne pleier å si. Så blir de sikkert veldig overrasket og glade når de kommer hjem og ser at jeg faktisk gjør på noe, haha. Neida. 

Jeg er faktisk veldig flink når det kommer til rydding, jeg elsker å ha det ryddig rundt meg og viss jeg for eksempel skal reise til søsteren min en helg, og hun er på tidligvakt så kan jeg faktisk bare bestemme meg for å rydde og pynte rundt i leiligheten hennes, det er bare en slik vane jeg har. Jeg elsker å ha det ryddig rundt meg og jeg er vell den eneste som faktisk kan si at det å rydde er faktisk kjempe kjekt? Dere tenker sikkert at det har klikket for meg eller noe, haha. Men jeg synes det er kjempe kjekt, og du kan bare leve deg inn i din egen verden og bare gå rundt å vaske støv og rydde uten at noen faktisk ber deg eller noen snakker til deg. 

Jeg er også veldig flink når det kommer til å hjelpe foreldrene mine hjemme, jeg er faktisk en av de barna de har som faktisk rydder mest, og faktisk hjelper til. Det er jo selvfølgelig ikke bare for at de skal skal være stolte av meg, eller jo men det er jo de fra før av. Men det er jo fordi jeg ønsker å hjelpe til nå som jeg bor hjemme under samme tak, og da er det bedre at de ser at jeg kan hjelpe til sånn at de ikke gjør alt sammen alene, men det er jo også på grunn av at jeg elsker å ha det ryddig rundt meg, så det er vell det jeg elsker mest med å bo hjemme. Kan fikse huset akkurat som jeg ønsker, og selvfølgelig fikse det slik at de andre som bor der også synes det er greit. 


Nå skal jeg bare rydde meg ferdig, så skal jeg jobbe med en innlevering i samfunnsfag som skal inn i morgen. Deretter skal jeg nok bare slappe av og gjøre meg klar til en ny uke i morgen! Ha en fortsatt fin søndag, og selvfølgelig en fantastisk uke!