JEG ENDTE RETT PÅ LEGEVAKTA I AMBULANSE I MORGES

“Sometimes days is really hard.. BUT I keep fighting”

– Rundt klokken 06:30 i dag morges skulle det bli en like normal morgen som jeg alltid har hver gang jeg tar medisinen min og legger meg til å sove igjen. Men denne morgenen ble totalt forandret i det jeg hadde fryktet mest, dette skulle ikke være min dag.. Denne dagen skulle ikke bli sånn, ikke de andre dagene, månedene eller årene heller. I dag skulle ikke være den dagen jeg igjen fikk et epilepsi anfall.. og måtte bli deretter kjørt til legevakten i ambulanse fordi det ikke ville gi seg. Denne morgenen besto av frykt, gråt, smerte og ikke minst redsel. Jeg hadde endelig, endelig glemt hvordan et epilepsi anfall var, hvordan følelsen var og få et, og glemt at jeg i det hele tatt helt bakerst i meg selv hadde denne sykdommen. Jeg kunne ikke se den lengre på meg selv etter lenge uten frykt, men i dag var dagen til å endelig kjenne på følelsen av et urettferdig liv med en veldig sår følelse av sykdommen atter en gang.. 

I tillegg til en veldig kjip hendelse i morges var det ikke nok der.. Jeg måtte bli på legevakten i 2 og en halv time nesten før jeg faktisk kunne dra hjem og slappe av etter et rent uslitt anfall og jeg har faktisk ikke klart å sitte meg ned her å oppdatere dere før nå om hva dagen min har bestått av, jeg har bare vært utslitt. Det kan dere vell skjønne, nå er jeg bare glad for at testene og prøvene gikk bra og at det ikke var noe mer enn det å beskymre seg over, og at jeg kunne gå derfra blid og fornøyd. Jeg må også meddele at i hele dag ellers har jeg vært hjemme og slappet av og har det veldig bra nå, men den frykten ligger fortsatt i meg. Jeg må også si at dere ikke må beskymre dere noe mer nå, for jeg har blitt mye bedre og har aldri glemt å kjempe mot er det modigste jeg kan tenke på nå..

“Livet består av ned og oppturer, men det lærer deg alltid å være sterk”  

MESSENGER/MELDINGS SAMTALER – PERSONLIGE SPØRSMÅL – SKAL JEG UTENLANDS DENNE SOMMEREN? +++

Hei igjen dere! Nå tenkte jeg å svare dere på noen spørsmål som er etterspurt veldig lenge nå, jeg må bare beklage for at jeg ikke har svart på dette før nå. Men håper dere får de svarene dere ønsket, så er det bare å stille nye spørsmål i dette innlegget så jeg kan svare dere i neste spørsmålsrunde. Håper dere har en fin fredag så langt! Her kommer jeg nok bare til å bruke dagen på og rydde og stelle litt i stand her hjemme og begynne å pakke fra rommet ettersom at vi venter gjester som skal få bo på mitt rom, så skal jeg flytte ned på det gamle rommet mitt og må selvfølgelig ha med meg noe ned så jeg har tilgang til det jeg trenger. 

Ellers har jeg hatt en veldig avslappende dag, det er veldig kjedelig å ha nesten alle vennene sine i utlandet mens jeg sitter her hjemme og ser hvor gøy de har det! Men selvfølgelig finner jeg på en del her hjemme også. Men avogtil må jeg innrømme at det er veldig vanskelig! Men snart blir det nye opplevelser for meg også. La oss bare starte i gang svarene fra spørsmålene deres!♡


Dine siste meldinger fra messenger og vanlige meldinger? Her skjønte jeg dessverre ikke så godt spørsmålet ditt, dessverre. Men fra det jeg tror du mente så ønsket du å se hvem jeg har fått sist meldinger fra av messenger og vanlige meldinger? Vell de her er siste meldingene jeg har fått, jeg er egentlig ikke så veldig aktiv på messenger men jeg sender ofte vanlige meldinger, det gjør jeg. 

Veldig spennende må jeg si xP 

Vil du helst være døv eller blind? Oj.. Dette var veldig vanskelig. Da tror jeg nok at jeg måtte velge at jeg ville blitt døv, kan virkelig ikke tenke på den tanken at man ikke kan se noe, så all respekt til dem som er blinde! 

Bare spise kjøtt eller aldri spise kjøtt? Da tror jeg nok at jeg aldri ville spist kjøtt, jeg er heller ikke sånn veldig glad i kjøtt så tror ikke dette hadde vært et problem. 

Bare lese eller alltid bruke sosiale medier? Hehe, dette kommer ikke som en overraskelse men jeg leser aldri ellers, så jeg tror nok jeg måtte valgt sosiale medier. 

Alltid være en løgner eller alltid si sannheten? Da tror jeg nok jeg ville valgt å si sannheten! For det er alltid viktig, selvfølgelig hadde det ikke vært så populært å innrømme sannheten som angår andre, men det er bedre å si sannheten istedenfor å være falske mot vennene sine, familien eller hva det måtte være. Jeg er den type menneske som aldri lyger sånn egentlig, det kan hende jeg kan tulle med ting, men ikke alvorlige ting. Viss jeg først tuller sier jeg sånn 5/10 sekunder etterpå at jeg bare tullet. Jeg hater å lyve uansett, så sannheten foretrekker jeg mest. 🙂 

Er du glad i å shoppe eller tenker du også mye på økonomi? Jeg liker å shoppe ja, men jeg shopper alltid helst når jeg faktisk trenger noe nytt. Jeg tenker mye på økonomi, det gjør jeg. Det kan faktisk familien min bekrefte, for dette er noe de vet mye om meg! Jeg hater å bruke penger, og vil helst spare for det meste av tiden og dette er jeg veldig god på hehe. Når noen spør meg slike spørsmål som dette så kjenner jeg at jeg blir ofte veldig ubehagelig, for jeg hater tanken på penger. 

Helst leve med familien din eller helst leve med vennene dine? Jeg hadde selvfølgelig valgt å helst leve med familien min, det er nok der familien min kommer inn og er selvfølgelig viktigst å ha i livet sitt! Jeg er veldig glade for mine venner, men tror nok ikke jeg hadde vært den eneste som hadde valgt familien sin når det kommer til dette over venner. 🙂 

Hvordan er det å leve med Epilepsi, påvirker den mye i hverdagen din? Det å leve med sykdommen er vanskelig selvfølgelig, det har faktisk ikke gått inn på meg at jeg har denne sykdommen som jeg fikk i 2012. Men jeg tenker faktisk veldig sjeldent og lite over dette, og prøver best mulig og leve et normalt liv som alle andre. Men jeg vet godt at jeg har sykdommen og er veldig forsiktig med hva som kan påvirke den, eller fremkalle et anfall! Dette vet jeg ganske mye om allerede, men nei! Dette er ikke et problem for meg i hverdagen, men selvfølgelig påvirker den meg i hverdagen min. Her vil jeg nok si at jeg ønsker å ha et slikt liv som mine venner, få vært med på det gøye og spennende de gjør, og ikke beskymre meg overhodet! Men der må jeg være veldig forsiktig, og noen ganger kan dette være ganske kjipt og kjedelig. 

Skal du utenlands denne sommeren? Nei, i år kommer det nok bare til å være norsk-sommer for meg. Det er veldig deilig det også! Det er mange fine dager her i Norge også, men selvfølgelig er det gøy å være utenlands også, men i år gjør jeg atter en gang en forskjell. 

Hva var det første du sa når du var baby? Dette her visste jeg faktisk ikke om før jeg fikk spørsmålet og måtte selv spørre foreldrene mine. Jeg har liksom aldri tenkt over dette eller lurt på det, men når jeg fikk spørsmålet nølte jeg ikke og ville faktisk bare vite det. Foreldrene mine var ikke helt sikre, men de mente at det første ordet jeg sa var “mamma” så det får jeg nok heller bare tro på haha. 🙂 

Håper dere likte spørsmålene og får en fantastisk sommer! <3 

 

BUCKET LIST – DETTE HAR JEG LYST Å GJØRE FØR JEG DØR!

1. REISE TIL LONDON & SHOPPE! 
Dette har jeg faktisk veldig lyst til. Jeg vil jo også oppleve byen og få sett alt som går an til å se og selvfølgelig må jeg faktisk shoppe i London. Det er på grunn av at de har sikkert masse der som er bedre utvalg enn her i Norge, men jeg vet ikke! Har aldri vært der, men vil absolutt reise. Her vil jeg også reise i juletidene også, jeg har sett så mange bilder og videoer av hvordan byen ser ut rundt juletider, alt i fra dekorasjon osv! Det er helt vakkert. 

2. GI MAT, TEPPER OG PENGER OSV TIL DE SOM LIGGER PÅ GATA. 
Dette har jeg veldig lyst til å gjøre og ikke minst skal jeg faktisk få til å gjøre det en gang. Det er på grunn av at jeg har veldig medfølelse for mennesker, og det er trist å se meg for eksempel bo så trygt og får mat osv. Men det er flere der ute på gata som nesten ikke har noen ting, og da vil jeg gjerne hjelpe eller tilby de noe da. 

3. DRA TIL DISNEYLAND/PARIS! 
Dette har jeg veldig lyst til å få til i fremtiden. Jeg aner faktisk ikke hvor lenge jeg faktisk har drømt om å reise hit, men det er lenge! Så får håpe jeg en dag får muligheten til å få besøkt det. 


4. REISE TIL AFRIKA OG GI MASSE VANN OG MAT TIL BARN OG VOKSNE! 
Dette har vært lenge noe jeg har hatt veldig lyst til. Jeg har veldig lyst til å reise ned til Afrika frivillig og hjelpe barn og voksne der nede som ikke har så mye. Jeg elsker å hjelpe mennesker, og det er jeg veldig glad for. 

5. KYSSE I REGNET
Haha, det er sant! Dette har jeg faktisk lyst til å gjøre en gang. Jeg tror faktisk jeg har sett altfor mange romantiske filmer i det siste, men det høres så romantisk ut! Men først må jeg vell ha en kjæreste da:-( 

6. GIFTE MEG
Dette har jeg selvfølgelig lyst til! Kan jeg si at jeg allerede gleder meg til da jeg gifter meg eller blir det feil? 

7. DRA PÅ DATE I ITALIA! 
Dette har jeg veldig lyst til, men jeg har også veldig lyst til å reise til Italia også. Det stedet jeg drømmer om mest er Roma! 

8. DRA TIL LOS ANGELES/LA 
Dette har vært en drøm helt siden jeg var 12 år gammel, og her vil jeg gjerne dra med engang hehe! Jeg har veldig lyst til å oppleve byen og se alt som går an til å se. 

9. HOLDE MIN EGEN FEST
Dette kommer nok til å skje, håper jeg haha. Men dette har jeg absolutt lyst til! 

Så, hva er på din bucket liste? 

TJUKKE MENNESKER BURDE IKKE BLI HYLLET

Dette er et innlegg jeg ønsker å skrive på vegne av alle mennesker der ute!


Nå er det ofte sånn i mediene at tjukke mennesker blir hyllet for å ha slanket seg, spise salater eller begynt å trene for den del. Det synes jeg er fælt å se på. Selvfølgelig er det fint å se at de som ikke føler seg bra nok som har litt ekstra på kroppen ønsker å trene og gå av noen kiloer, og har klart å ta av de kiloene. MEN hvor er de menneskene som kan si til de samme menneskene som velger å gjøre noe med kroppen sin på grunn av at de ikke føler seg bra nok eller tjukk på et vis, hvor er de menneskene som absolutt kan fortelle hvor BRA det er at de har begynt å trene, spise sunt eller å ta av noen kilo, men IKKE kan si hvor bra det er for dem at de for eksempel går i byen og ikke er redd for å vise de fram… For det er vell det som teller, er det ikke?

Eller må det telle viss personen som kanskje ikke er like tynn som deg forteller hvor mye hun/han veier eller hvor mye han/hun har tatt av. Hvordan kan dette være et motivasjon eller et kompliment på og være høflig, for det er man bare ikke. Du kunne vell ikke spurt istedenfor hva denne personen ønsker å jobbe som? Hvor hun/han ønsker å bo i fremtiden, eller fortelle at noe av det plagget de har på seg er fint. Det jeg synes er veldig dumt er at mange som er tynne kan fortelle at de tjukke burde ikke bli hyllet på grunn av at de spiser ditten og datten, de tar ikke vare på kroppen sin, osv.. Men skal jeg fortelle dere en ting! Det kan være flere mennesker der ute som sliter med overvekt som kan slite “livet” av seg når de trener, spiser sunt hele tiden, men ALDRI går ned noe..

Eller de kan jo det, men det tar veldig lang tid! ALT dette på grunn av at de ønsker å passe inn i verdenen som DERE har valgt at den skal være. Jeg ærlig har ikke en side på hvordan verdenen skal være, jeg har min egen mening som ALLE i hele verden har. Jeg mener at alle mennesker burde få ha mulighet til å leve i et samfunn uten å beskymre seg over hvordan man ser ut, men leve det livet man ønsker. For det er trossalt bare et liv du har, og det må du leve. Man burde få være akkurat den man er, om man er tjukk eller tynn, sunn eller ikke sunn, har former eller ikke former, dere skjønner? 


Så det jeg ønsker å fortelle til ALLE MENNESKER der ute uavhengig av hvilken kropp du har. LEV LIVET – HOLD DEG STERK – DET VIL ALLTID VÆRE NOEN MED ANDRE MENINGER ENN DEG, MEN DIN MENING ER DET SOM TELLER MOT DEG SELV – HOLD DEG OPPREIST OG SMIL MENST DU FORTSATT HAR TENNER.. ALDRI GI OPP OG VÆR ALLTID DEG SELV. 

MINE FAVORITT RESTAURANTER I NORGE!

Hei alle sammen!♡


For en tidlig morgen dette var for meg, men selvfølgelig veldig deilig å kunne stå opp litt tidligere for å få mer ut av dagen. Synes ikke dere? Jeg skjønner nå som det er sommerferie det kan være litt vanskelig, for jeg er jo akkurat sånn selv. Men jeg bare elsker å stå opp tidlig om morgenen for å oppleve en dag bedre. Nå tenkte jeg å tipse/skrive om mine favoritt restauranter her i Norge for at dere kan bli bedre kjent med meg, kanskje vi har noe til felles med akkurat dette her. La oss begynne!

1. O´LEARYS SARTOR STORSENTER!
Denne restauranten kom ikke for så veldig lenge siden på dette kjøpesenteret, og det er allerede blitt en av mine favoritter. Det er nettopp på grunn av at jeg elsker virkelig maten der, servicen og hvordan man faktisk blir møtt av de ansatte! Det er helt fantastisk. Her anbefaler jeg virkelig å dra innom om du bor i nærheten eller har O´learys i området ditt. 


2. OLIVIA ZACHARIASBRYGGEN
Er det virkelig noe å si? Jeg bare elsker Olivia og jeg får aldri nok av maten på den restauranten. Her anbefaler jeg alle å ta en tur innom! 😀

3. AMERIKANSK RESTAURANT – FUZZY DIZE 
Dette har blitt en av mine favoritter, og ikke bare min! Men hele familien også. Her får du veldig god mat, god service og du blir alltid møtt med et smil! Her anbefaler jeg å ta turen om du bor i området. 

TUSEN TAKK FOR 5 MÅNEDER SAMMEN MED DERE!

Æææ, jeg kan faktisk ikke tro at dette er mulig! I dag er det faktisk 5 hele måneder siden jeg startet denne bloggen, der livet mitt ble helt snudd på hodet, der jeg fikk muligheten til å få bli bedre kjent med dere. Muligheten til å fortelle om livet mitt, dele helt syke minner og opplevelser, men veldig fine også. Dere har lært meg så mye som blogger. Jeg fikk nye venner, opplevde mer av verden osv og alt dette på grunn av dere. Jeg er veldig glad i dere, selvom jeg kjenner dere og mesteparten av dere kjenner jeg ikke! Men dere har fått meg til å bli så mer glad i det rundt meg og det som er rundt meg er dere. Så tusen hjertelig♡♡ Jeg hadde aldri klart dette uten dere, og dere aner ikke hvor mye dette betyr for meg. 

Tenk dere… at i 5 hele måneder har jeg stått på og blogget/delt helt fantastiske opplevelser og mye annet til dere nesten hver eneste dag! Dere gjør at jeg aldri blir lei det som betyr nesten mest i hele verden for meg, og det er blogging. Jeg kunne ikke fått bedre lesere enn dere, og jeg vil også si tusen takk for nesten 1000 lesere på gårsdagens innlegg! Dere fikk meg til å smile når jeg stod opp i dag, jeg kan faktisk ikke beskrive hvor glad og selvfølgelig takknemlig jeg er for at dere leser bloggen min hver eneste dag!♡ Jeg er så heldig!♡♡♡

<3klem

I MORGEN ER DET 5 MÅNEDER SIDEN JEG…

Hei alle sammen!♡


Hvordan har dere det i dag? Jeg har det ihvertfall veldig bra og kan faktisk ikke vente med å fortelle dere hva som skjer i morgen!! det er så fantastisk bra, og jeg er veldig veldig stolt av meg selv. Jeg har så veldig lyst til å fortelle dere om det, men jeg må nesten ta med meg gleden til i morgen med å fortelle, men i mellomtiden kan dere vell prøve å gitte dere frem til hva det er for noe. 


<3klem

SPØRSMÅL & SVAR

Hei alle sammen!♡

Nå tenkte jeg å svare på spørsmål om meg selv, både som er private og noen fullt ikke så private sånn at dere blir bedre kjent med meg. Dette synes jeg hørtes veldig spennende ut og ikke minst veldig ulikt meg, men det er veldig kjekt å prøve nye ting! So let´s go! 


Hvis du bare kunne spist en ting resten av livet, hva ville det vært? Uff, dette var veldig vanskelig ettersom at jeg er veldig glad i mat. Men viss jeg absolutt måtte velge en ting må det nesten bli salat. Jeg elsker alt mulig av salater og det er faktisk noe jeg aldri kommer til å bli lei, tror jeg hehe. 

Hvor ville du reist nå om du kunne dratt hvor som helst? Da ville jeg nok valgt enten Los Angeles eller Bali. Los Angeles er virkelig den plassen jeg har mest lyst til å dra til nå, men det får jeg nok sikkert vente med til fremtiden! 

Hva sto det på den siste meldingen du fikk? Der sto det faktisk “Savner deg så masse” og det var altså fra bestevenninnen min Silje som akkurat nå er i Kreta. Jeg savner virkelig den jenten enormt mye, man kjenner det såpass mye når man er vekke fra hverandre så lenge, ikke at 2-uker er så mye. Men i meg selv er det altfor lenge haha, jeg er veldig glad for at hun kommer hjem i neste uke! I can´t wait!♡

Hvis du måtte farget håret i en crazy farge, hvilken ville du valgt? Hmm, siden jeg allerede har farget håret mitt rosa en gang tidligere da det tydeligvis var så populært haha, så må jeg nok velge lilla kanskje.

Hvem snakket du sist med på telefonen? Det var faktisk en av mine bestevenninner som heter Maria. Jeg hadde vært sammen med noen venner av meg i natt på en fest, og da måtte jeg selvfølgelig oppdatere henne om hvordan det var på den festen og hvem jeg var med osv. 😀

Har du hatt regulering? Nei det har jeg faktisk aldri hatt. 

 

SA NEI TIL FLERE EVENTER DENNE HELGEN

Hei alle sammen. 


Nå er lørdagen kommet og enda en ny helg, men også sommerferie. Det er så fint å vite at man endelig har fri og kan gjøre mer ting igjennom dagen, men denne helgen har jeg faktisk sagt nei til mange eventer jeg har blitt invitert på.  Det er rett og slett på grunn av at jeg ønsket å være hjemme og slappe av denne helgen ettersom at jeg fremover skal reise mye rundt på forskjellige plasser, og da blir det automatisk et “savn” det å ikke måtte være hjemme så mye, jeg trives veldig godt hjemme, føler meg trygg og kan faktisk slappe ordentlig av her. Men det blir utrolig kjekt det å måtte reise og oppleve nye steder og noen jeg er godt kjent med også. 

Det eneste jeg sa ja til i går var noe jeg absolutt ikke så komme eller var forberedt på i det hele tatt. Jeg skulle egentlig ikke dra ettersom at jeg føler jeg har gjort mye av dette i det siste, og da er det veldig deilig og kunne takke nei noen ganger, sånn at det ikke blir hver gang.. Da blir man som oftest ganske lei, men mange av mine venner skulle dit og de tvang meg rett og slett med fordi de ikke ønsket å feste uten meg da, hehe. Det er fint at de bryr seg såpass mye og det betyr masse, jeg hadde en veldig fantastisk kveld på fest sammen med dem. 

♡ Ha en fantastisk lørdagskveld videre!

FRISØRTIME – KLIPPE/FARGE?

Hei alle sammen!


Nå som det nærmer seg sommeren, nei, hva sier jeg.. Nå som sommertidene er her så er det alltid godt med en forandring. Jeg skal nemlig til frisøren snart for å farge håret mitt og kanskje klippe det litt i lengden også, men det vet jeg ikke helt enda. Men problemet mitt er at jeg faktisk ikke aner hvilken farge jeg skal gå for, nå har jeg hele tiden hatt blondt hår og føler jeg av og til kan kle det veldig godt, men noen ganger ikke. Men hva farge synes dere jeg burde gå for? Jeg er jo veldig fornøyd med det brune håret mitt men kan også bli veldig lei det samme gamle hele tiden viss dere skjønner, hehe. Men jeg har veldig lyst til å klippe meg kort også, men problemet mitt atter en gang er at hver gang jeg klipper meg kort angrer jeg skikkelig.. Å nå som jeg har klart å spare til langt hår, eller ikke sånn veldig langt, tror jeg nok det eneste jeg ønsker å gjøre hos frisøren er å farge håret mitt, men jeg vet faktisk ikke.. Har dere noen ideer?


Her er noen bilder av meg med forskjellige hårfarger, hvilket synes dere jeg burde gå for?♡