5 DAGER VEKKE FRA BLOGGEN PÅ GRUNN AV…

Jeg vet at det allerede er gått 5 dager siden jeg blogget sist, og hvorfor har jeg ikke blogget lurer dere sikkert på? Grunnen er vell ikke så mye annet enn at det har vært veldig tungt for meg i det siste, blant annet har det vært mye fokus på at jeg trengte å være mye rundt familien min i det siste ettersom at det har gått uker som har vært sårbare, og absolutt ikke lett i det hele tatt. Jeg skulle så gjerne ønske at det kunne fikses på en eller annen måte, men de er lykkelige og det respekterer jeg. Men det blir samtidig en daglig kamp og måtte komme seg videre, og faktisk kunne gå videre med et “smil” og tenke at alt kommer til å bli bedre. 

Jeg vil helst ikke gå så mye inn i hva som har gjort meg mest trist i de her dagene, og hvem som er lykkelige og alt som har skjedd. Det eneste jeg kan si nå er at jeg kommer meg, hver dag som går. Men det er tøft, men livet er ikke laget for å være enkel. Men jeg kan si så mye som at disse to personene er jeg ikke lengre venner med eller i kontakt med. Jeg klarer ikke lengre å kunne leve rundt dem samtidig, det bare kresjer helt og det funker absolutt ikke. Jeg blir bare sår i hjertet av å tenke over det. Jeg er så ung! Dette skal jeg ikke gå rundt å bruke dagene mine på, disse er dager du ALDRI får igjen! Jeg trenger å vite og leve et bra liv, men helst uten dem som gjorde at det ble vanskelig for meg. 

Nå er jeg på bedringsveier og kan med hånden på hjertet si at jeg aldri skulle forestille meg at jeg kom til å greie å gå videre uten dem, de har betydd masse i livet mitt men samtidig så visste jeg aldri hvor jeg hadde dem. Jeg er gladere nå, og håper det blir en fantastisk periode videre i livet mitt selvom ting ikke har vært så bra. Men jeg skal ikke si aldri, for ingen vet hva som kan skje i fremtiden, kanskje er vi 3 bestevenner igjen, kanskje er vi ingenting for hverandre som nå? Ingen vet. Men akkurat nå så har jeg det mye bedre uten dem. Jeg vil helst ikke fortelle hva som har skjedd, men istedenfor kom jeg med en liten sneak peak av historien. 


 

DAGENS OUTFIT – JEG ER IKKE REDD FOR Å VISE MEG FREM!

Hei alle sammen! 

Dagen i dag går ut på og egentlig bare tilbringe dagen hjemme. Jeg tenkte å ha en hjemme-dag der jeg bare skal rydde huset, rydde rommet, badet og bare rydde i gamle hyller og skap for å få orden på ting. Dette er faktisk noe som må gjøres en gang i blant, og etter en del med oppbevaring av ting så blir det til slutt masse man ikke trenger. Håper ihvertfall dere har en fantastisk dag, og nyter ferien!

Nå som søsteren min har reist til syden har jeg ikke henne jeg kan være rundt, så derfor prøver jeg så godt som mulig å bare være sammen med familien min og vennene mine til hun kommer hjem igjen. Når jeg var ute i sted var jeg og tok noen oufit bilder og tenkte å vise dere, ettersom at dagen kommer til å bestå av å være hjemme og gjøre husarbeid, går jeg ikke så mye med klær så derfor tenkte jeg å vise dere min stil i dag, og nei.. Jeg er ikke redd for å vise meg frem, kropp er kropp og alle kommer i forskjellige kropper og fasonger, så jeg er ikke flau over meg selv, og det burde ikke dere heller. Dere er nydelige alle sammen akkurat som dere er!♡


 

Ukens spørsmål og svar – en stor krangel, tanker MINE venner har om meg som blogger, housetour ++

Hei alle sammen! 
Nå tenkte jeg å svare på enda en ukens spørsmål og svar og håper svarene deres går til all forventning. Så er det bare å stille meg flere spørsmål i dette innlegget om det er noe du lurer på så svarer jeg i neste spørsmål og svar innlegg! 😀 Håper dere har en fin kveld og selvfølgelig en like god ferie! Så må dere ha en veldig fin dag i morgen og kose dere ekstremt selvfølgelig! 


Hva sier vennene dine om at du er blogger? Mine venner synes det absolutt er veldig stas at jeg blogger, eller ihvertfall synes de fleste om det! Så får jeg jo håpe de som ikke har sagt det synes det samme, haha. De har heller ikke noe i mot det, og det synes jeg er veldig bra! 😀 

Hvordan er dem rundt deg liksom når du er blogger? Det er ikke ofte dem er rundt meg når jeg blogger generelt til dere, men når de først er det så er det ikke noe som er rart ved det eller noe de synes er ubehagelig, da spør de meg som regel hva jeg skal blogge om, hvilke bilder jeg skal bruke, eller om vi skal ta bilder osv. Det er heller ikke noe mer annerledes enn om de for eksempel ikke hadde vært med meg. 

 Hvordan tenker de når du sier du skal blogge eller ta bilder til bloggen viss du skjønner? Jeg tror jeg skjønte spørsmålet ditt, du lurer på hva vennene mine tenker når jeg sier at jeg skal blogge eller ta bilder til bloggen? Som sagt på spørsmålet ovenfor så sier jeg at jeg ikke er så mye med vennene mine når jeg generelt blogger, men om jeg er det så sier jeg at jeg må blogge et innlegg nå eller ut å ta noen bilder, og da synes de det bare er veldig kjekt! Noen ganger kan jeg også være med dem og så plutselig får jeg høre dette ” Iselin, skal du blogge nå? ” Haha, det er veldig kjekt at det interesserer dem så mye og at de ikke har noe i mot at jeg blogger. 

Kan du starte med videoer eller vlogger? Vet dere hva, dette skal jeg faktisk begynne med! Men jeg som er såpass nybegynner på akkurat dette når det kommer til videoer/vlogger og redigering så tenker jeg at jeg ikke skal begynne med dette før jeg faktisk kan redigere videoer osv. Men jeg har opprettet en youtubekanal og skal se om jeg etterhvert får lagt ut noen videoer! Jeg kommer til å oppdatere dere om dette litt senere. 

Kan du ha housetour og ulike challenger med dine venner eller familie? Jeg har faktisk veldig lyst til akkurat dette, og skal nemlig prøve å få til det! Men akkurat det med housetour tror jeg ikke kommer til å skje ettersom at jeg respekterer de jeg bor sammen med, og de hadde sikkert ikke vært så begeistret over akkurat dette! Men roomtour kan jeg prøve å få til. 😀

Hvordan er det å bo på Sotra? Haha, det å bo på Sotra er egentlig ganske kjedelig spør du meg. Akkurat her ute som jeg bor har jeg ikke så mange venner, ting å gjøre på eller oppleve noe. Så det er ikke så veldig kjekt, men det er samtidig veldig deilig å bo her når det kommer til avslapping! Her kan jeg virkelig slappe godt av og være når det er perioder der jeg helst ikke vil gjøre så mye. Men ellers gjør jeg ekstremt mye må jeg si, det er også veldig godt. 

Har hørt at du, Silje og Henrik ikke var venner en periode, stemmer det? Ja, det stemmer. Vi 3 var uvenner en periode der ting skjedde som ikke var så bra, men vi fikk fikset opp etter noen uker som gikk tror jeg. 

Har du vært i Sogn og Fjordane før? Ja, det har jeg. Askvoll, Førde, Sunnfjord, Sandane er de stedene jeg har besøkt når jeg har vært i Sogn og Fjordane. Det er sikkert flere steder jeg har vært også, men disse stedene var de jeg husket. 

Har du vært i utlandet før? Ja, men jeg har ikke vært i så mange land. Men har veldig lyst å reise til utenlandske land jeg ikke har vært før. De utenlandske landene jeg har vært i som jeg husker er Tyrkia, Bulgaria og Danmark. Her er det sikkert flere land jeg har vært også, men jeg husket disse best. 

HJEMME I BERGEN + MIN DAG!

Hei alle sammen! 


Jeg beklager for at jeg ikke har oppdatert dere eller kommet med noe før nå. Jeg har vært stortsett borte i hele dag og har faktisk ikke hatt muligheten nesten til å være hjemme, så dette har vært en veldig travel og samtidig kjekk dag! Dagen startet med i går natt så dro vi hjem fra Norheimsund ettersom at broren min og en venninne av meg kom på besøk der inne, så valgte meg og min søster bare å sitte på med dem hjem så slapp vi buss dagen etter.

De kom på besøk og spiste litt mat og deretter dro vi ned på den fine stranden i Norheimsund å kveldsbadet i sjøen! Det var overhodet ikke kaldt noe som skremmer meg veldig ettersom at klokken var ganske mye og man tenker sikkert at gradene har gått ned da, men neida! Det var 18 grader når klokken var 23:00 om kvelden! Det er sykt. Men etter det dro vi altså hjem til Bergen, klokken ble ganske mye når vi hadde komt hjem! Den var noe rundt 03:40 faktisk og vi alle var veldig trøtte, så vi lå oss. For da var vi såpass slitne og trøtte at alt vi ville var å legge oss ned å sove, for det tror jeg vi alle ønsket der og da. 

Dagen i dag startet med at jeg våknet rundt 12:00 tiden som er ganske sent, men sånn er det når jeg såpass sovnet så sent som jeg gjorde og i tillegg våknet i dag ganske tidlig rundt 06:30 tiden at jeg fikk plutselig akutt mage-smerter! Det var vondt det, samme dagen den dagen var det samme, mage-smerter til 1000 og det verste er jo at de kommer og forsvinner sånn hele tiden. Så sånn hadde jeg det i dag utover dagen også, så viss ikke det blir bedre må jeg nok dra og sjekke meg om det er noe jeg reagerer på eller noe i den duren.

Isåfall våknet jeg da, spiste noe frokost sammen med familien min og deretter satt på med broren min inn på Sartor-Storsenter der meg og min søster var helt frem til kinoen der vi så Mamma Mia 2! For en bra film, anbefales å se. Så endte vi opp med å bare snakke sammen med noen venner av oss nede på terminalen og klokken ble mye så vi dro hjem! Nå skal jeg ta natten og sove. 


<3<3<3

JEG SKULLE EGENTLIG REISE HJEM I MORGEN, MEN DET BLE FORANDRING I PLANENE!

Hei alle fine! 


God kveld til dere alle. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en kveldstur! Det var så godt å komme seg litt ut og få litt frisk luft, løfte tankene og bare komme seg litt ut av huset også, akkurat nå skal jeg snart ta kvelden ettersom at jeg ser klokken begynner å bli mye og jeg kjenner jeg begynner å bli litt trøtt. Isåfall så håper jeg at denne natten blir mye bedre enn hva den natten i går var… Jeg kan faktisk ikke beskrive hvor hardt det var å være våken i så mange timer og kjenne man er døds trøtt, men ikke får sove i det hele tatt. Men nok om det.

Jeg skrev til dere da jeg kom hit på fredag at jeg skulle egentlig være her bare til søndag som vil si i morgen, men nå skal jeg altså være her til mandag som vil si er utrolig deilig! Jeg har heldigvis ikke noe hastverk eller noe som sier at jeg må dra hjem, så derfor snakket meg og Malin om å bare være her til mandag på grunn av at hun skal også til Bergen, og derfor reiser vi sammen hjem denne gangen som vil si utrolig digg ettersom at da har jeg noen å snakke med på bussen og vite at man ikke skal kjede seg så mye haha. Men nå tenker jeg at jeg tar kvelden, ha en fantastisk fin søndag i morgen! OG SOV GODT! <3

TING BLE IKKE SOM PLANLAGT

Hei alle fine! 


Planen var egentlig å dra ned til Sentrum tidligere i dag for å se litt i butikker og kjenne meg bedre i selve byen eller plassen her inne. Jeg føler at dette er mye mindre enn hva det er i Bergen, som for meg er veldig positivt ettersom at du kommer fort fram til hva du skal og at du ikke trenger å gå tvers igjennom hele byen nesten for å finne de lokale butikkene, så derfor er dette blitt en bedre plass for meg å kunne shoppe det jeg faktisk trenger og selvfølgelig fort. Dette kan også være ganske fint viss det er en dag der du stresser og har litt dårlig tid, så er butikkene ikke så langt vekke og du kan få ting veldig fort. Men planen var jo som sagt å dra ned for å se litt mer i butikker ettersom at i går fikk vi ikke så veldig god tid, men sånn ble det overhodet ikke.

 Som jeg skrev tidligere til dere i dag så har denne første natten vært veldig søvnløs for min del og som har gjort at jeg har vært våken stortsett av timene i dag, men etter jeg skrev blogg-innlegget og jeg fikk i meg noe frokost så sovnet jeg helt på sofaen her! Jeg våknet ikke før 12:00/13:00 tiden og da var allerede min søster hjemme fra jobb, og hun hadde handlet noe mat. Så da ble heller dagen sånn at vi heller satt her og spiste god mat og så en film! Men heldigvis hadde ikke jeg trangen til å måtte shoppe noe heller. Istedenfor har vi tatt en del bilder ute som jeg tenkte å vise dere! Ha en fin lørdagskveld videre. 

GOD MORGEN FRA NORHEIMSUND!


Hei gode dere! Dette var en veldig tidlig morgen og ikke minst en søvnløs natt der jeg bare har ligget å vridd meg og faktisk ikke greid å sove litt engang. Så nå har jeg faktisk vært våken siden halv 7 i morges, og nå blir planen bare til å lade opp kameraet mitt og deretter dra ned til byen. Jeg gleder meg så masse til å vise dere mer bilder av denne plassen, og viss du ikke bor så langt unna anbefaler jeg virkelig å ta en tur hit! Gleder meg til å vise dere innkjøpene fra denne turen, og håper dere får en fantastisk lørdag videre! 😀 

HALLO FRA…

Hei alle fine!♡


Å hallo fra Norheimsund! Jeg tok meg en 2 dagers spontan tur til min søster her inne ettersom at hun på tirsdag som kommer skal reise til syden i 2 uker, og at jeg ikke får sett henne etter 2 uker måtte jeg være med henne før hun dro. Så i dag rundt 16:45 kom jeg hit, og vi har stortsett bare nytet det utrolig fine været her inne på 26 grader!

Så når jeg kom dro vi på La Fiesta og spiste, og deretter dro litt rundt på Cubus og kjøpte oss noen klær og da spaserte opp til henne. Da vi kom opp dit i rundt 19:10 tiden så satt vi egentlig bare litt i sofaen og snakte sammen og så på en film Petter satt og så på, og etter en stund kom en kompis av oss alle opp og vi bestemte oss for en spontan tur å bade i sjøen! 

Jeg må bare si at dette har vært det mest overraskende jeg noen gang har vært borti! Det var så utrolig varmt når klokken var 21:00 liksom i sjøen! Så det var veldig gøy, og var veldig stolt av meg selv at jeg greide å hoppe fra stupet! Det var veldig nervepirrende og stå oppe på stupet og se at det såg så veldig langt ned, og at jeg aldri kom til å greie å hoppe ned hit! Men etter sånn 5-10 minutter kom jeg meg faktisk og greide å hoppe! Så det var veldig gøy at jeg måtte gjøre det samme en gang til! Så nå har vi egentlig bare kommet opp og dusjet, og min søster skal tidlig på jobb i morgen så nå sier vi god natt! <3 Håper dere får en fantastisk dag i morgen! Her er noen bilder som ble tatt fra da vi var nede i sentrum! 


Det ble dessverre ikke så mange bilder i dag! Men i morgen skal jeg ta meg en tur ned i Sentrum igjen, så da skal jeg nok få tatt flere bilder fra denne nydelige plassen! 😀

SÅNN HER HAR DERE ALDRI SETT MEG!

Hei alle fine!


Hvordan har dere det? Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder av da jeg sminket meg tidligere i dag, jeg må faktisk si at dette er det værste jeg noen gang har sminket meg! Dere kan vell tenke dere i at noen dager kan man plutselig være fornøyd så langt ved sminken, så plutselig fucker den seg opp? Vell, dette var min dag.. Er det noe jeg er vanskeligst med så er det eyelineren, så jeg pleier som regel å gå uten og det tror jeg faktisk jeg må gjøre bestandig, haha! Nå tenkte jeg å vise dere bilder av hvordan dere aldri har sett meg før, dette synes jeg bare var veldig morsomt! Å noen ganger kan eyelineren være mye finere, men jeg vasket den bort like fort som jeg tok den på, bare sånn at dere vet det haha. 

 Kan dere fatte det eller? hahah!

Dette var litt søtt da! Ha en fin dag videre 😀

SPØR MEG OM SPØRSMÅL!

Hei alle fine! 

Nå tenkte jeg å starte i gang en ny spørsmål og svar innlegg der dere kan spørre meg om hva som helst! Dette pleier jeg som regel å gjøre ganske ofte siden det er mange spørsmål jeg får og sikkert mange spørsmål dere lurer på, så derfor gjør jeg dette for at dere skal få svar på det dere lurer på. Så håper dere kommer med mange spørsmål dere lurer på, så håper jeg dere får en fantastisk torsdag! 😀