ET PROSJEKT – JEG TRENGER DERES HJELP!

Hei alle fine♡

Nå tenkte jeg faktisk å endelig sitte meg ned med dere og fortelle om det som nå skal bli mitt prosjekt fremover. Det er noe jeg har tenkt over en veldig god stund nå og faktisk har lyst til. Som dere fleste vet hvis dere har følgt meg en stund så ELSKER jeg å være ute i naturen og gå på lange turer på både fjell, asvalt generelt og naturen!

Det som gjør at jeg elsker det så mye er at jeg også liker å fotografere og dokumentere, det kan være den minste ting! Når jeg sier at min søster også vet dette, så føler jeg at jeg bare må dokumentere alt for å på en måte vise verden at jeg gjør på noe da, viss dere skjønner. Det har blitt en trend for meg, spesielt før da jeg var helt crazy på akkurat dette, og det er at jeg også trenger å komme meg tilbake til det stadiet der jeg må begynne å trene igjen og virkelig fått sett naturen igjen! Så jeg trenger deres hjelp, jeg vet at dere ikke nødvendigvis ikke er de rette folkene eller kanskje vet så mye om dette! Derfor spør jeg helst dem som er vandt med akkurat dette, og det er et bra kosthold når det kommer til trening. Jeg skal jo begynne å gå på turer igjen, og jeg starter allerede i morgen! Men jeg trenger også gode kosthold, sunne og varierende som faktisk fungerer mot kroppen! 

Jeg vet også at dette er varierende mot person til person, men jeg er inn for alt jeg får inn! Jeg skal virkelig kjempe for dette og hvis jeg skal si noe om akkurat dette så er det samtidig veldig hardt, når man skal begynne igjen osv. Men dette er også veldig kjent for meg, så dette tror jeg bare blir veldig gøy! Men samtidig kan det være dager som er trist, gode, og spesielt der man helst vil gi opp! For det er vanskelig, det er det. Men nå skal jeg virkelig vise dere hvor mye jeg vil dette og hvor mye dette faktisk betyr for meg. Så viss dere har en kosthold plan eller noe, så gjerne kommenter i kommentarfeltet! Så blir jeg veldig glad! 

Så dette skal være et slags prosjekt jeg skal jobbe med fremover, jeg tenker at jeg kan lage vlog hver dag sånn at dere får være med på en dag der jeg viser hva en normal treningsdag var for meg, og dette kommer jeg til å vise dere hver dag i en uke! Så håper jeg dere liker det, og så gleder jeg meg faktisk masse til å få gjort dette igjen. SÅ GØY! 

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR – TRIVES JEG I BERGEN? BARN, SKOLE, SPLAY ++

Hei alle fine♡

Nå tenkte jeg å svare på ukens spørsmål og svar og denne gangen ble det veldig liten tid til å få inn spørsmål på, men overraskende nok så ble det en del. Noen av dem har jeg allerede svart på mange ganger før, så da tenker jeg nok å svare på de som ikke har blitt stilt i det hele tatt. Så håper dere liker svarene og har en veldig fin dag videre. 


1. Har du lyst på barn? 
Jeg har veldig lyst på barn, og det er bare på grunn av at dem er så sinnsykt søte. Men jeg vet hvor hardt det likevel kan være å ha barn, det er ingen hemmelighet at jeg har lyst på barn. Men helst om noen år, akkurat nå så trenger jeg en som kan bære de barna frem med meg og en som jeg er lykkelig med. Det har jeg nemlig ikke enda, og jeg tror nok ikke at jeg i en alder av 18 hadde vært klar for å få barn helt enda. Først trenger jeg økonomi osv til det, og det hadde naturlig vært bedre å ventet et par år. 🙂 

2. Hva hadde du gjort om du hadde blitt gravid nå? 
Hmm, det er ikke godt å si. Jeg hadde nok vært veldig glad for å blitt gravid, men samtidig ikke haha. Men jeg hadde nok heller ikke tatt abort ettersom jeg er så i mot det og da hadde jeg nok beholdt og prøvd så godt jeg kunne for å oppdra det barnet på en best mulig måte. Men som sagt så hadde det vært bedre å ventet et par år, men viss jeg hadde kommet i en slik situasjon så hadde jeg beholdt barnet. 

3. Hvor mange barn vil du ha? 
Det er veldig vanskelig å si, for jeg vet faktisk ikke. Jeg tror nok at svaret mitt ville vært 2 til nå, men alt kan jo forandre seg og jeg hadde nok vært like glad om jeg hadde fått flere barn. Så antallet har nok ikke noe å si for meg, men så lenge det ikke er 10 babyer! + man kan ikke helt vite om man kan få barn heller? Så det er veldig vanskelig det der. 

4. Trives du i Bergen? Eller ville du helst ha bodd en annen plass? 
Jeg trives i Bergen men samtidig ikke viss dere skjønner. Jeg har ikke så mange venner her og jeg er kind off litt lei det samme om det gir mening, men jeg tror nok at jeg kommer til å bo og trives her viss jeg bare prøver. 🙂 

5. Har du tenkt på noe du kan gjøre til neste år, skole eller jobb? 
Jeg har faktisk overhodet ikke tenkt så mye over det, nei. Jeg burde jo egentlig tenke en del over hva jeg ønsker, men akkurat nå er jeg i en situasjon der jeg ikke helt vet hva jeg vil. Men jeg tror nok at jeg helst ville gått på skole, altså påbygg til neste år kanskje, så deretter begynt å jobbe et sted. 

6. Viss du ville valgt et youtube-nettverk å være med i, hva ville det vært? 
Da tror jeg nok jeg ville valgt SPLAY ettersom at det ser så utrolig spennende og gøy ut! Samtidig tror jeg man lærer ganske mye innenfor det nettverket, og det hadde nok vært veldig gøy! Så det måtte nok blitt det. 🙂 

TORSDAG OG SNART HELG + UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hei igjen kjære lesere! 

I det siste har det vært veldig travelt og jeg har dessverre ikke hatt så veldig tid til å sette meg ned å oppdatere dere. Men nå er jeg tilbake! Jeg har bare rukket å kommet inn i ny og ne for å legge ut videoene som jeg har laget og er publisert på Youtube, men ellers har jeg ikke hatt tid til noe annet. Nå har jeg ihvertfall tenkt å komme sterkere tilbake, vi er allerede snart i Oktober! Det er faktisk helt sykt, det føles faktisk ikke lenge siden jeg lagde denne bloggen i Februar og nå har jeg altså snart vært blogger i 9 måneder! Det er helt fantastisk og jeg gleder meg til å blogge mer til dere fremover, faktisk når det nærmer seg Halloween, juletider osv. 

Isåfall er det torsdag i dag og jeg føler denne uken har gått kjempe fort til nå! Jeg har ikke rukket å gjort alt jeg skulle denne uken, men ser frem til å få det unnagjort før helgen. Jeg har isåfall planer i helgen og da skal jeg faktisk være med Silje, det gleder jeg meg masse til! Så jeg bare sier det nå som det blir snakk om det, så er jeg ikke uvenner med Silje som flere påstår at jeg er haha. Da hadde vi ikke vært med hverandre om vi ikke hadde vært venner, men vi er venner og skal være med hverandre i helgen.♡

Men det skal bli veldig godt å komme tilbake til blogg-hverdagen igjen og endelig få til å oppdatere dere! Nå snart skal jeg bare få gjort litt husarbeid og så blir det vell bare å slappe av resten av kvelden, da skal jeg få til å legge ut et innlegg der jeg forteller om hva min helg skal bestå av. Så skal jeg ha en ny ukens spørsmål og svar som kommer ut, så kommer jeg til vanlig å svare på dem allerede i morgen! Så viss dere har noen spørsmål, så er det bare å stille i dette innlegget!♡

<3klem

NY VIDEO PÅ YOUTUBE-KANALEN MIN – JEG SVARER PÅ RYKTER!

Hei alle fine♡

Ny uke og nye muligheter. Jeg kan faktisk ikke tro at det endelig går min vei nå, jeg føler i det siste har det virkelig gått den veien jeg ønsker og jeg er så takknemlig. Jeg har faktisk allerede lagt enda en ny video ut på youtube-kanalen min, denne gangen svarer jeg faktisk på rykter! Viss du ønsker å se hvordan det gikk, hva som stemte og ikke stemte så er det bare å se denne videoen! Tusen takk for mine nydelige lesere for at dere har troen på meg og gjør at jeg kan jobbe med dette videre! Dere er de beste. 

 

NY VIDEO PÅ YOUTUBE-KANALEN MIN – VLOG FRA FJELL-LY

Endelig ny uke og jeg har faktisk kommet ut med en ny video på kanalen min til dere! Jeg skal nå prøve å få lagt ut videoer hver uke viss jeg ikke blir altfor opptatt, men nå har jeg allerede lagt ut min andre video på kanalen min som er lagt ut i dag som vil altså si 1 uke etter den aller første. Så kanskje det går min vei, dette er ihvertfall noe jeg synes er kjempe kjekt! Jeg kommer til å dele med dere når jeg har lagt ut videoer, og så håper jeg dere vil abonnere på kanalen min og trykke på “bjellen” eller hva det er for noe, da får du faktisk med deg hver gang jeg har lagt ut en ny en! <3 Ha en fin kveld videre kjære lesere. 

JEG HAR REIST FRA BERGEN I ET PAR DAGER

Hei alle fine! 

Endelig er jeg tilbake på bloggen igjen og jeg har vært borte i et par dager nå ettersom at jeg trengte de dagene på og slappe av. Jeg har hatt en del tunge dager og jeg trengte virkelig å slappe av. Jeg har blant annet ikke oppdatert dere på de her dagene og da jeg faktisk reiste fra Bergen på torsdag.. Det gjorde jeg faktisk for å komme meg litt vekk fra byen litt og bare tilbringe noen dager her jeg er nå, for nå er jeg faktisk i Norheimsund hos min søster og kjæresten hennes. Jeg har som sagt vært her helt siden torsdag og skal bare være her til i morgen. Det er veldig trist å måtte dra herfra, men samtidig veldig deilig å komme hjem til familien min igjen. 

 

JEG HAR ALDRI VÆRT SÅ USIKKER PÅ MEG SELV FØR

Jeg har aldri i hele mitt liv vært så usikker på meg selv før. 


Jeg føler det er sånn det burde være, sånn det skal være for å innse at livet er tungt, så er det bare en ting å gjøre og det er å kjenne på følelsen av et usikkert liv. Jeg har faktisk aldri følt på en slik følelse før i hele mitt liv, jeg ville heller aldri kjenne på det fordi det er det mest vanskeligste jeg vet om i hele verden. Jeg har lyst å tilgi, jeg har lyst å være en bra menneske, et bra forbilde.. Men alt er bare tungt, jeg klarer ikke å se livet positivt hele tiden. Folk spør meg, “Hva er galt med deg?” – “Hvorfor legger du ikke ned youtube-kanalen eller bloggen din for å gjøre oss en tjeneste?” Jeg har aldri vært så usikker på meg selv før som det jeg er akkurat nå. 

Jeg synes det er trist at folk må komme med slike kommentarer, men samtidig vet jeg godt selv at ALLE har en mening og det endrer seg ikke, for alle har sin mening om den er bra eller dårlig. Jeg er lei av å måtte vise gang på gang at jeg er verdt noe, for det er jeg? hvorfor må jeg likevel vise det så altfor mye? Hvorfor ikke la andre vise det, hvorfor gå kun etter meg. For det er sånn jeg har følt i alle år nesten, at jeg er den eneste som får det eller må bevise det hele tiden. Men alle andre som ikke får like mye, får mindre å bevise.

Jeg har gjort framgang i livet mitt, det er faktisk ikke så mye av livet mitt jeg kan skryte av når det kommer til “suksess” for jeg har blitt utsatt for mobbing i mange år som gjør at jeg aldri har klart å fikse noe eller gjort at jeg kan vise for andre for engangsskyld at jeg også er flink til noe. Jeg har startet nylig med Youtube ettersom at dette har vært noe jeg har brent for i mange år, noe jeg absolutt vil prøve ut. Jeg har allerede lagt ut første video selvom jeg kan være enig med at det ikke var den aller beste.. Men jeg er nybegynner, og det å gjøre noe bra tar tid. Det håper jeg dere forstår. Jeg har også en blogg jeg forholder meg til hver dag og noe jeg trives godt med. Jeg kommer ikke til å endre disse hverdags-livs-tingene bare fordi dere har en annerledes mening om det, man burde være den man er og burde jobbe med akkurat hva man vil uten at noen skal mene noe. 

Jeg synes ikke det er noe gale med meg bare på grunn av at jeg velger å leve livet mitt, mitt eget liv. For det stemmer, er det virkelig sånn at man ikke kan leve sitt eget liv på grunn av at andre ønsker at livet ditt skal være annerledes enn hva du selv ønsker det skal være, for det synes jeg blir feil. Men det er ikke så mange av dere som bestemmer over andres liv som forstår det, hadde dere kanskje likt at naboen deres bestemte nøyaktig hvordan deres liv skulle være, hvem dere skulle omgås med, hvem dere skal oppføre dere som, hva skole/jobb dere skal ha? Blir det et rettferdig liv da, spør jeg? Det synes ikke jeg, alle burde ha et fritt og rettferdig liv, for det er det man har blitt utdelt. I Norge har man noe som heter ytringsfrihet der men kan mene det man selv ønsker å mene, der man kan ta EGNE VALG noe som er utrolig viktig i dagens samfunn. Derfor mener jeg at det ikke er noe gale med meg, selvfølgelig kan jeg ta EGNE valg som ikke er så veldig populært for noen andre? Men det burde alle bare respektert og forstå, for jeg er en EGEN versjon av meg selv og den er ubeskrivelig verdifull og unikt. Akkurat som dere andre er.

Jeg synes også det blir feil å gi opp drømmen min for å gjøre dere en tjeneste, for vet dere hva? Jeg gjør min drøm og mitt mål for meg selv, ikke for dere. Jeg mener selv at jeg ikke skylder dere noen ting, jeg fortjener å ha et liv som jeg kan bestemme over. For det er mitt liv, ikke deres. Jeg har etter så altfor mange år med mobbing endelig følt at jeg har nådd noe, fullført det livet jeg alltid hadde drømt om og ikke minst fått gjort det jeg aldri fikk muligheten for før siden jeg var så langt nede. Jeg fikk endelig kjent på hvordan det var å ha et liv, et fantastisk liv.  

Jeg skulle ønske folk forsto hvordan jeg kan være som et menneske, skulle ønske folk forsto når jeg hadde det vanskeligst. Når jeg viser svakhet, når jeg viser at jeg er sterk, når jeg endelig føler meg bra nok, så er det nødvendigvis ikke bra nok for alle. Det eneste og første de gjør er å dra meg ned igjen hvor jeg helst ikke vil være, der jeg vanligvis sitter på rommet mitt en hel dag og faktisk så ille at det kan gå 2 dager, bare på grunn av at jeg er usikker. Jeg klarer ikke å møte verden igjen, møte på mennesker som har alltid og vil alltid vise meg hat og møter meg med en kommende “blikk” som gjør vondt fra tidligere år. 

Jeg skal ikke sitte her å si at jeg har det vondt, for det er ikke bare det jeg har. Livet mitt har og vil alltid være bra selvom jeg har gjennom mange mange år opplevd noe jeg aldri i hele mitt liv ønsket, og det var “mobbing” hvordan livet mitt så fort ble forandret på grunn av at jeg viste meg den aller første skole-dagen på barneskolen som en “annerledes” jente, hvordan det likevel gjorde meg sterk og der folk respekterte meg og var min venn.. så lenge det varte. 
Det er ikke bare lett hele tiden, når man blir utsatt for mobbing i en ung alder men ender likevel som den “lille stygge ulven” bare fordi man må ALLTID vise at man er bra nok, fordi alle ønsker at du alltid skal vise at du er bra nok, selvom det er dager der man helst ikke ønsker å vise noe følelser, trygghet eller gjør oppmerksom på at man er der. Men det har jeg nemlig lært, og det er at jeg alltid vil bære med meg trygghet, følelser som er gode og triste, og der man alltid kan være oppmerksom på at man er der, fordi man er et helt menneske som alltid vil og fortjener å ha det bra.. Jeg har nemlig alltid hatt min familie her når mobbingen tok over, når jeg føler meg verdiløs og trist. Så har min familie alltid stilt opp og det er jeg så uendelig takknemlig for. 

<3

TODAY IS GOING TO BE A REALLY GOOD DAY

Hei alle fine! 

Nå tenkte jeg å oppdatere dere med hva min dag skal bestå av. Det har vært noen dager vekke fra bloggen i det siste, og det må jeg bare beklage. Akkurat nå er jeg i perioden der jeg ikke aner hva jeg skal blogge om, det tror jeg de fleste bloggerne vet veldig godt om og skjønner. Så jeg får virkelig håpe dere respekterer det, men fra nå av skal jeg prøve å komme sterkere tilbake. Jeg kan ikke love at det blir like spennende innlegg fremover, men jeg skal gjøre mitt aller beste. 

I dag skal jeg faktisk være med Charlotte og vi skal blant annet en tur på fuzzy dize og spise noe mat sammen, men ellers har vi ikke planlagt dagen så mye mer. Men jeg kommer til å prøve å ta så mange bilder som mulig fra denne dagen, og jeg håper dere får en fantastisk dag videre i dag. 


<3klem

FREDAGEN´S BILDER + JEG BLE OVERRASKET AV MINE VENNER!

Hei alle fine! 

Nå sitter jeg her å bare tenkte jeg skulle oppdatere dere med noe. Jeg tok faktisk ikke så mange bilder fra gårsdagen, men jeg koste meg masse sammen med Charlotte og Silje. Som jeg fortalte dere så skulle de egentlig være med meg og bo her hele helgen ettersom at dette har vi planlagt i en del dager nå og dette var noe jeg tror vi alle trengte akkurat nå. Det er mye som har skjedd i det siste, og ting er ikke på skinn hele tiden. Men ikke noe alvorlig, men vi alle kan ha en del dager der ikke alt er så fint. Men vi har det veldig bra både når vi ikke er med hverandre, og når vi er sammen. Vi tenker på en måte på helt noe annet, og det er så godt med vennskapet vårt når vi kan være med hverandre og snakke med hverandre om alt, og bygge hverandre opp. Nei, jeg digger de jentene mer enn alt! 

Nå er helgen over, og det endte faktisk med at Charlotte dro hjem i natt etter at hun var på tur på byen sammen med min søster etter at de overrasket meg med 18-årsdagsfesten min i går. Hun ville helst hjem siden hun var jo i byen og gadd ikke å dra hele veien ut til meg fordi hun var ganske trøtt, noe jeg forsto veldig. Silje måtte jo dra i går tidligere på dagen ettersom at hun måtte hjem siden moren hennes kom hjem fra syden og da ville jo selvfølgelig moren ha henne hjem så de kunne tilbringe litt tid sammen, noe jeg også forsto helt. Det fineste man kan gjøre er faktisk å reise hjem til familien etter at man har vært borte en stund. De skulle egentlig komme ut her igjen i dag for å feire familie-bursdagen sammen med meg og min familie ettersom at jeg ser på de jentene som mine familie-medlemmer eller for å si det på en lettere måte, mine søstre. Men de hadde andre planer i dag og da sa jeg at vi heller kunne ta det en annen dag <3 

Nå tenkte jeg å vise dere de få bildene jeg tok denne helgen sammen med dem og bilder fra da jeg ble overrasket av mine aller beste venner med surprice fest for å feire bursdagen min, ord kan ikke beskrive hvor glad jeg ble og hvor glad jeg er for å ha dem i mitt liv. Åh, det betyr så mye. 
JEG HAR VERDENS BESTE VENNER! ♡