GAVEN MIN FRA PRAHA AV MAMMA & PAPPA – DET STO HJEMME OG VENTET PÅ MEG!

Victoria´s Secret – Secret Charm Fragrance Perfume & Secret Charm Fragrance Lotion 


Altså.. Hvor skal jeg begynne? alt startet med at i dag tidlig da mamma og pappa var på flyplassen i Praha sendte plutselig mamma meg melding om at hun har kjøpt gave til meg, og hun tok også bilde av gave-posen & butikk logoen. Så da jeg så det visste jeg selvfølgelig at hun hadde vært inne på Victoria´s Secret og kjøpt gave til meg derfra. Før jeg reiste var faktisk det en av butikkene jeg ville at hun skulle gå innom å sjekke ut og se om hun fant noe fint til meg, hahah. Men jeg visste absolutt ikke hva hun kjøpte inne i butikken til meg før de kom hjem og jeg hadde gaven foran øynene mine.

Jeg begynte å pakke opp, og var det noe jeg ville ha mest fra butikken var det enten en parfyme eller sånn lignende spray som bare lukter så fabelaktig! Vell, jeg fikk parfymen og den lukter helt himmelsk for tro meg! JEG har allerede luktet på den, så giret var jeg. Utenom fikk jeg også en Lotion og den var også veldig fin! Så jeg er veldig takknemlig, og jeg vil bare si så dere alle vet det. Uansett hva mamma og pappa hadde kjøpt til meg i Praha hadde jeg vært like mye takknemlig for hva jeg hadde fått, og det er tanken som teller<3 Ikke må man hele tiden ha det dyreste, men jeg er veldig glad for det jeg fikk. 

På lørdag 1.Desember har jeg en stor nyhet og fortelle dere, så gled dere til det! Jeg vet at denne nyheten blir dere glad for og ønsker å være med på, og ikke minst må jeg bare fortelle at det er på bekostning av dere. BARE på grunn av at dere er fantastiske lesere, åhh jeg skulle ønske jeg kunne fortelle det her og nå! Men vi venter til lørdag, wohoo! <3 Dere må ha en fantastisk fin kveld videre, nå blir det bare å jobbe og slappe litt av frem til Helene kommer fra jobb! <3 

<3<3<3 LOVE IT

JEG ER IKKE FORNØYD…

Det som er mest lik med meg er at jeg er så spontan til tider, noen ganger mer enn andre. Det er det håret mitt altså, og det er noe jeg faktisk ikke har vært fornøyd med helt siden jeg farget det fra brunt til blondt. Jeg trodde faktisk at det hadde vært fint med en forandring, og ikke minst fint det å ha blondt hår atter engang. Vell, nå har jeg faktisk endt opp med å kjøpe inn 2 hårfarger i mørke-brunt.

Bare fordi at jeg ikke nå lenger ønsker blondt hår, jeg er rett og slett ikke fornøyd og det er så uvirkelig for meg å se meg med en annen hårfarge enn den jeg er vandt med. Jeg har ikke helt bestemt meg enda om jeg skal farge det rett tilbake til brunt allerede, eller om jeg skal gå et par uker til med blond-fargen. Det er mye innenfor dette temaet jeg også tenker over, hvordan vil jeg se ut på julaften for eksempel? Der alt av jule-bilder blir tatt med familien, der jeg helst ønsker å være fin og ikke minst fornøyd med bildene når det kommer til hårfargene. 

Hvilken av hårfargene synes dere jeg kler best? Brunt eller blondt? <3

HUN HAR VÆRT HER I EN UKE I STREKK NESTEN + JEG FORTELLER HVA VI HAR GJORT SAMMEN!

Hei alle fine!

Nå er jeg faktisk her for å oppdatere dere og nå er jeg faktisk all by myself! Noe som er veldig rart for nå har jeg som sagt nesten vært i en uke i strekk sammen med Helene, og Emilie har vært her i 2 dager. De reiste inn til Åsane i dag for å hente noe som var Emilie sitt, og planen skulle jo være at de skulle komme ut her igjen etter de hadde gjort det de måtte. Men klokken ble så mye og ikke minst ble det så sent at de bare endte opp med å sove hos tanten til Helene inne i byen. 

I morgen/idag kommer hun ut til meg igjen, og jeg vet ikke helt om hva planen til Emilie blir eller hva hun ønsker. Men det ser vi hvertfall, og ikke minst kommer mamma og pappa hjem fra Praha! årh som jeg gleder meg til å høre om opplevelsen og hva de har gjort, dette kunne jeg godt vært med på selv! Jeg håper isåfall at de har hatt en fantastisk reise, for det fortjener dem virkelig. Nå tenkte jeg faktisk å bare fortelle om hva vi har gjort på de dagene vi har vært sammen, og det er ganske mye og samtidig har vi hatt det så gøy. Liksom, det blir aldri kjedelig sammen med dem! 

Søndagen: Det var denne dagen Helene kom ut til meg, og hun kom på kvelden så akkurat denne dagen gjorde vi ikke på så mye eller fikk nødvendigvis så mye tid til det. Det eneste jeg husker vi gjorde var at vi filmet en video, og denne vil jeg ikke helt fortelle om for jeg må se om jeg skal legge den ut eller ikke. Men jeg tror faktisk den blir veldig morsom! Jeg kommer selvfølgelig til å fortelle dere om den før den blir lagt ut, men helt enda vet jeg ikke når den blir lagt ut dessverre. 

Mandagen: Åh det er vell denne dagen hittil vi har gjort mest på i løpet av en dag. Her var vi faktisk på Fløyen sammen, og for å komme med en funfact så var det faktisk den aller første gangen jeg hadde vært på Fløyen før. For å si det sånn så var dette virkelig en opplevelse for livet, for en fantastisk utsikt! Ikke minst var det helt vakkert på vei opp med Fløybanen, siden dette var første gangen så ville jeg helst oppleve det å ta min aller første “Fløybane” opp der. 

Etter vi hadde vært der møtte vi søsteren min Malin og vi tok bussen til Sartor for å dra på Milano for å spise noe sammen med Marita! Så jeg har savnet den jenten der, så hyggelig å se henne som alltid igjen! Etter vi hadde spist der satt jeg, Helene & Emilie på med Marita til Basement. Vi koste oss masse der og snakket med alle. Når det var ferdig satt vi på med en som går der som bor 2 min unna oss hjemover og det var så koselig! Når vi hadde kommet hjem så satt vi egentlig bare å snakket sammen osv frem til vi lå oss. 

Tirsdagen: I går var vi faktisk på Fuzzy Dize og spiste sammen. Både meg og mine 2 søsken, Emilie og Helene. Der hadde vi også med oss Henrik og Henriette. Det var koselig, etter det så dro vi 3 egentlig bare hjem til meg igjen og endte opp med å spille inn en video med oss alle 3 i lag, vell… det var sykt morsomt! Frem til vi var ferdige da plutselig videoen ikke fungerte.. Da kan dere tro det, altså vi satt og filmet i over 1 time, og så etter det var egentlig alt bare bortkastet. Når vi var ferdige med det, så ble klokken plutselig 21:00 tiden og da satt vi egentlig bare ut kvelden og snakket sammen. Dette har vært de 3 fantastiske dagene på lenge! Jeg er så takknemlig for så fine venner som dem. <3 

DAGENS OPPTUR – FLØYEN MED JENTENE

Hei alle fine!


Det er faktisk midt på natten og jeg endte faktisk opp med å sovne rett etter basement ettersom at da hadde jeg fått nok for å si det sånn. Fra av å være oppe hele natten og til og med hele dagen i dag så blir det fort veldig tungt, og for å fikse denne døgnrytmen måtte jeg faktisk klare å være våken hele dagen også for at jeg da kan sove da jeg egentlig skal sove. Vell, denne teorien var så bra av meg! Helt til jeg nå våknet igjen og innser at det er midt på natten.. Jeg kom på at jeg heller ikke har blogget for dere, så derfor tenkte jeg å gjøre det nå. For bak dette hele så har det vært en fantastisk dag sammen med jentene mine, altså bedre bestevenninner finner man ikke. At de liksom vil bruke uken deres på og dra ut til meg for å henge med meg er så snilt, selvom jeg ikke forventer at de skal det. 

Men frem til nå har det vært veldig kjekt å være med dem og det er så koselig å endelig samles igjen etter en stund vekke fra hverandre! Helene bor jo sånn omtrent 1 time fra meg, kanskje litt mer hvis dere beregner hele veien. Så det har liksom bare ikke passet før nå, og selvom det er en liten vei til hverandre så er vi like gode venninner. Emilie bor bare 10, kanskje 15 minutter unna meg og hun kan jeg se mye oftere for å si det sånn, men alt i alt er jeg super glad jeg har de i livet mitt. 


<3<3

SØVNLØSE NETTER TAR KNEKKEN + JEG FORTELLER UT OM SYKDOMMEN MIN

Har dere noen gang tenkt over hvor irriterende det er at hver natt føles ufortjent? At man ikke føler at natten lykkes bare på grunn av at i den fasen hvor man helst vil sove heller ligger våkende om natten og alt føles tomt. Vell, der har dere meg. Ikke minst er jeg redd for hva disse nettene kan gjøre med meg, for jeg er redd hver dag uansett om det hadde vært dag eller natt. Uansett hvor jeg drar tenker jeg stadig på dette, men det er mest om natten. Når kommer anfallet? Når skal jeg enda engang inn i en hel forferdelig prosess-smerte, alt dette i kun et anfall. Jeg hater dette, mer enn alt annet i hele verden. Det er ikke dette jeg ønsker, når skal jeg versåsnill få slippe all smerten! Det er vanskelig å fortelle til noen som ikke forstår, forstår hvordan det egentlig er å leve med en sykdom i en hverdag fylt med smerte. 

Men jeg har pågangsmot. Jeg vil så gjerne fortelle til dere jeg håper skal forstå, til dere jeg håper skal slutte å fortelle meg at “Iselin, nå må du gi deg.” eller “Nå må du serriøst slutte med de sutrete blogg-innleggene dine, hvor alt bare består av sykdommen din” den er ikke såå fæl.. det er mange som har det mye verre enn hva du har. “har du problemer, kan du serr gi deg med å tro at du har det så vanskelig, bare fordi du har en sykdom som ikke er alvorlig engang” ALLE disse kommentarene tikker inn til meg hver eneste dag. – Da vil jeg gjerne begynne å fortelle dere at det å ha epilepsi er ikke barne-mat. Det å ha den sykdommen preger enormt meg og min hverdag i forskjellige faser, men igjen det er veldig vanskelig å fortelle til noen som ikke forstår eller har peiling. Jeg kan love dere en ting, om en av dere eller flere hadde hatt denne sykdommen, så hadde dere i sekundet av ombestemt dere om hva dere hadde kommentert til meg.

Dere hadde mest-sannsynlig slitt mye mer enn hva jeg gjør, nettopp fordi dette hadde vært nytt for dere. Men ikke nytt for meg som har hatt det i et par år og vet hvordan det er å leve med den. Dere aner ikke hvordan et og flere anfall ser ut, hvor brutalt det faktisk ser ut i noen tilfeller. Hva dere setter foreldrene deres opp til, og da mener jeg nesten panikk-anfall og hjertebank opp i 120 ganger i timen. Hvor redde de faktisk er hver gang man får et anfall, og selvfølgelig hvor redde de igjen blir hvis de tror de ikke gjør en bra jobb med selve anfallet, hindre det også når det kommer til å stanse det. Ja, det kan være mye snakk om epilepsi-verdenen min på bloggen! Selvfølgelig kan det være det, men hvorfor tror dere at jeg skriver om det egentlig? Er det for å åpne meg selv og la dere få vite eller må det være som alltid på grunn av oppmerksomhet? Jeg kan si så mye at jeg aldri i hele mitt liv har brydd meg noe særlig om oppmerksomhet, ikke har jeg fått så mye av det heller opp gjennom årene.. Så dette er ikke for å få oppmerksomhet, da hadde det vært en syk ting for å få oppmerksomhet av. MEN hvis jeg skal klargjøre en ting til for dere så er det kommentarene jeg får om at bloggen min bare består av sykdommen min.

Noe som ikke akkurat stemmer, det kan hende jeg har skrevet en del ganger om sykdommen min. Men da kan jeg klargjøre med dere at i over 10 måneder nå har jeg skrevet blogg-innlegger til dere, som vil si sikkert over 500 blogg-innlegger. Så jeg tror nok ikke at alle disse 500 innleggene har handlet om sykdommen min? For det stemmer ikke. Jeg får også mange kommentarer om at jeg burde slutte å nevne sykdommen så mye for den er ikke så fæl. Åneivel, har du den kanskje for å bevise det? Nei, det tror jeg ikke kjære du. Hvis jeg ikke synes den hadde vært så fæl så hadde jeg aldri blogget om den i det hele tatt, men det gjør jeg. For det er en del av meg og mitt liv, det kan jeg ikke styre. 

Når det kommer til en annen ting så er det mange som forteller meg i det stadiet at det er så uendelig mange mennesker der ute som har det mye verre enn hva jeg har. Det er faktisk sant, det er det! Men selvom det er mange der ute som har det verre, så skal jeg liksom ikke kjenne på vondhet selv? Det tror jeg uavhengig av alle mennesker kjenner i blant, uten å tenke så særlig over dem som har det verre. Det tror jeg du også som kommenterte dette gjør også, og det går absolutt an å ha det vondt men ikke blogge om det. Det gjør det absolutt, for tro meg jeg har hatt utrolig mange perioder der jeg har vært langt nede men ikke blogget om det! SÅ dette må jeg også fortelle dere, hver gang det skjer nedturer med meg så blogger jeg ikke om det, isåfall ikke hele tiden. Noe burde man ha for seg selv, det vet vi alle. <3 

SE HVEM JEG FIKK BESØK AV I DE NESTE DAGENE!


Fine Helene Adelenén min<3 


Jeg har faktisk fått besøk for de neste dagene fremover nå av verdens aller beste venninne. Dere husker vell Silje? Men nå har hun byttet navn til Helene Adelen, og akkurat det trenger vi ikke gå innpå men hvertfall så vil hun for alltid være den samme for meg. Jeg gleder meg de her dagene fremover der jeg kan tilbringe de sammen med henne, for årh så jeg har savnet henne! Det kjennes godt når man ikke får vært med hverandre på en god stund, men så ufattelig godt det er når vi endelig møtes igjen. Helene skal på skolen i morgen og er akkurat nå i dusjen mens jeg blogger, hun er så flink som faktisk går på skole i motsetning til meg.

Ikke minst er hun verdens beste som faktisk reiser hele veien ut hit for å være med meg, når hun har skole. Men i morgen skal hun som sagt på skolen, og jeg har planlagt med en annen venninne av oss og møte henne i byen for å så møte Helene der etter hun er ferdig på skolen. Jeg tenkte faktisk å vloge dagen i morgen ettersom at jeg ikke fikk vloget hin dagen, men det er vell sånn avogtil. Man kan ikke få tid til all verdens, men i morgen håper jeg det blir noe av. For vi skal finne på og ikke minst filme masse til dere. Det er noe annet hvis dere ikke synes noe om vlogen til slutt, men jeg får håpe den blir bra til slutt og verdt å se for dere. 

Nå skal jeg faktisk avslutte dette blogg-innlegget og planen blir vell at vi skal sove nå ettersom at hun har skole i morgen/idag hehe, og jeg har medisiner i morgen jeg må ta og en del planer. Så vi kan vell snakkes i neste blogg-innlegg! Btw; meg og Helene har faktisk filmet en video i dag sammen, nå må jeg bare få redigert den. Men det får jeg ikke tid til før i morgen eller på tirsdag. Dere får i mellomtiden prøve å gjette dere frem til hva vi har filmet, og håper dere får en fantastisk fin mandag og en ny uke! 

 

UKENS SPØRSMÅL OG SVAR – HAR MINE VENNER BLOGG SOM MEG? HAR JEG VENNER? ++

Hei alle fine! 

Egentlig skal hver ukens spørsmål og svar bli lagt ut hver fredager, men denne fredagen glemte jeg helt å legge det ut og det beklager jeg veldig. Men bedre sent enn aldri! Jeg har faktisk vært våken en stund nå og det er midt på natten og jeg får ikke sove i det hele tatt, så tenkte hvorfor ikke oppdatere bloggen. Det er sånne dager avogtil der jeg plutselig våkner midt på natten og får ikke til å sove igjen, og dette må nok være det som har irritert meg veldig i det siste. Så jeg får håpe det snart blir bedre. Jeg håper dere får en fin søndag! 


1. Hvorfor ser man aldri vennene dine på bloggen din? Har du ikke venner? 
Jeg har veldig lite av venner, det kan jeg innrømme. Det er heller ikke en hemmelighet at jeg trives best for meg selv, og det er nettopp på grunn av at det er det jeg har blitt vandt med opp gjennom årene. Stadig stå som oftest alene, det er meg og min greie liksom og det plager meg heller ikke. Jeg har noen få venner, og det er venner jeg er utrolig glade i. Flere av disse vennene vet jeg hvor står hen når det kommer til blogg og offentlighet, det er ikke et problem for dem. De elsker det og er glade på mine vegne.

Men samtidig så er det sikkert mange av de andre som ikke helt synes det samme og ikke ønsker helt å være på en offentlig blogg. Det er noe jeg respekterer fult og helt ut, og som dere skriver så stemmer dette veldig! Dere ser ganske lite av vennene mine på bloggen min, og det er bare på grunn av at jeg oppdaterer bloggen mest da jeg er for meg selv, og da jeg ikke er med vennene mine i det hele tatt. 🙂 For meg synes jeg det blir feil å måtte dra fram en pc mens jeg er med vennene mine for å måtte blogge, det virker litt frekt. Så jeg foretrekker heller å blogge på kvelden da jeg er kommet hjem eller da det passer best. 

2. Har du venner som driver blogg akkurat som deg? 
Ja, det har jeg. 2 av mine venninner driver blogg, og jeg synes det er sykt gøy at de fleste av mine venner har jeg lik interesse med! 😀 Hvis du ønsker å sjekke bloggen deres ut så er det bare å trykke innpå disse linkene: http://www.livetmedmsa.blogg.no – http://www.missiii.blogg.no <3 

3. Kunne du blitt venn med følgerne dine? 
JA! Det kunne jeg absolutt, det høres sykt kjekt ut å kunne blitt kjent med følgerne mine og være venn med dere. Så ikke vær redd for å ta kontakt, det er bare koselig! <3 

4. Jeg så du postet på instagram av en venninne du hadde møtt etter 3 år elns som venner. Hvem er hun? 
Åh, hun du mener er Maria Sofie. Vi har vært nett-venner nå i 5 år og for en stund siden tilbake så møttes vi faktisk! Det var fantastisk å endelig kunne møte henne, for dere som ikke visste dette så har vi hatt kontakt helt siden jeg gikk i 8ende-klasse og vi var som nett-bestevenniner! Haha, årh<3 Hun hjalp meg serriøst med alt fra da jeg gikk hele ungdomsskolen og ble mobbet, og jeg visste at uansett hva så kunne jeg alltid komme til henne og det kan jeg fremdeles. Hun har aldri sviktet meg på noen som helst måte, og hun er her alltid om det er noe jeg ønsker å snakke om. Bedre jente finner man ikke! Bloggen hennes finner dere lengre opp i innlegget der jeg linket mine venners blogger! 🙂

5. Har du tatt restylane i leppene? 
Nei, det har jeg ikke. Det tror jeg faktisk kommer aldri til å skje heller, og hvis dere lurer ettersom at jeg tegner leppene mine større så synes jeg det bare er fint 🙂 Men kunne aldri tatt restylane<3

6. Hva tar du medisin for?
Jeg har sykdommen epilepsi og tar da altså medisin for det hver morgen og kveld. 
 

MINE PLANER DENNE HELGEN + UKEN SOM KOMMER!

Hei alle fine 

Nå har jeg nettopp våknet og tenkte egentlig bare å sitte her og oppdatere dere med mine planer resten av helgen. I dag er det lørdag og jeg skal faktisk en del ting i dag jeg faktisk ikke har sagt noe til dere om. Men jeg tenker heller å holde det hemmelig en liten stund til tenker jeg, for det som jeg skal senere i dag skal jeg faktisk vloge i en video! Så dere får nesten bare vente til den videoen kommer ut, i mellomtiden kan jeg vell fortelle dere om mine planer bortsett fra disse hemmelige planene! 


I morgen reiser mamma og pappa til Praha for å være der til torsdag. Jeg unner de så sykt denne turen og det er over all fortjent! Jeg håper de får en fantastisk reise og får opplevd mye! Mens de er borte skal jeg faktisk ikke være hjemme selv, hehe. Jeg skal faktisk ut å reise igjen selv! Men det er dessverre her i Norge da :-(( Så jeg er ikke så heldige som det de er, men heldig når det kommer til stedet jeg skal reise til. Jeg kan dessverre ikke fortelle dere hvor jeg skal reise, for dette skal være med i vlogèn. Men alt jeg kan si er at jeg bare skal være der fra i dag av frem til mandag, så det er ikke store dagene. Men skal virkelig få prøvd å oppleve mye derfra! 

Vi kan spole derfra frem til mandagen, dagen jeg skal reise hjemover igjen. Her skal jeg faktisk en del også. Planen blir vell å ta buss i 2 timer og reise til Bergen, bare chille litt der og gå litt rundt før jeg drar videre på basement sammen med gjengen! Så gøy vi har det der, årh. Resten av uken fra tirsdag til torsdag er jeg stort sett her hjemme alene, kanskje broren min er rundt her også. Men jeg skal hvertfall bare slappe av og kanskje filme noen videoer og se om jeg får vært med noen venner. Ellers er det helg igjen etter torsdagen, og da blir det nok bare å ha en helg sammen med familien tenker jeg! <3

<3

SØVNLØS NATT – MINE PLANER I DAG

Hei alle fine! 


For en natt til nå denne har vært.. Det som skjedde var vell at jeg sovnet rundt 22:00 tiden og våknet i 00:30 tiden og til nå har jeg vært våken helt siden da jeg våknet. Nå får jeg ikke sove uansett så jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere litt om hva som kommer til å skje i dag eller generelt mine planer. Jeg skal kanskje til byen i morgen for å være med en venninne, og så blir vell planen å bare være med henne frem til jeg må ta bussen videre tilbake for å dra på Basement. Hvorfor jeg sier kanskje er på grunn av at jeg og henne ikke helt hva planen blir eller om noe endrer seg, og da ser vi det i morgen. 

Senere på kvelden som sagt skal jeg på basement sammen med gjengen og det ser jeg virkelig frem til. Det som er så irriterende med å ikke enda få sove nå er jo at jeg faktisk skal veldig tidlig opp i dag uansett for å spise noe god frokost sammen med foreldrene mine, deretter skal jeg sminke meg og så reise til byen for å henge der litt før jeg skal være med venninnen min, og kanskje det blir til at jeg er med noen før jeg skal møte henne også. Ellers har jeg ikke så mye mer å oppdatere dere om min dag, men jeg tenkte hvis det blir til at jeg reiser til byn så kan jeg jo kanskje vloge den dagen om det er noe dere vil? 🙂 


Haha, kom bare over dette bilde i mappen min! Så jeg savner denne jenten<3