ADVENTSFEST + JEG FORTELLER OM MINE PLANER I DE NESTE DAGENE!

Hei alle fine lesere!


Nå tenkte jeg faktisk å fortelle dere om mine planer de neste dagene. Som oftest pleier jeg ikke å planlegge flere dager i forveien, men de her dagene har jeg faktisk gjort det ettersom at det kommer til å skje en del og jeg vil jo selvfølgelig oppdatere dere med hva det er. I dag har jeg vært på kjøpesenteret og møtt 2 av mine venninner som altså er Charlotte & Selihom. Jeg møtte dem for at vi skulle levere julegavene til hverandre, og ettersom at jeg ikke får muligheten til å møte dem de neste dagene så måtte jeg få levert dem nå.

I morgen har jeg meldt meg på Advendtsfesten som skal være i en kirke her jeg bor. Der skal det blant annet være en slags koldtbord der vi skal spise sammen, det blir underholdning og lovssang, og dette er noe jeg elsker! Jeg gleder meg ekstremt masse, og jeg tror dette blir veldig gøy! På søndag har jeg planer om å besøke min fine farmor som dessverre er innlagt på sykehuset, og nå som det er juletider vil jeg helst få til å besøkt henne så mye som mulig og jeg får virkelig håpe på at hun snart blir skrevet ut sånn at hun får en fantastisk juletid!

På mandag skal jeg faktisk på kjøpesenteret for å møte Stina, Charlotte (en annen) & Silje for hun skal mest-sannsynlig være med på avslutningen på basement som vi skal på kvelden. Så da skal jeg møte disse jentene for å bytte julegaver og det kommer til å bli så gøy å snakke sammen med dem igjen! Det er ikke ofte nå fortiden at jeg ser dem eller har vært med dem, men jeg gleder meg til nyåret da skal jeg få til å møte dem mye oftere! <3

På tirsdag og frem til torsdag har jeg faktisk ingen planer. Men de skal jeg nok få til å fylle opp ettersom at jeg reiser på fredagen og kommer hjem på lillejulaften som vil si den 23.desember! Da skal jeg reise på Danskebåten sammen med familien min + min søster og kjæresten hennes, og vi skal også av båten når vi har kommet til Danmark for å shoppe litt og det gleder jeg meg masse til!

Jeg har faktisk ikke vært i Danmark før rundt juletidene, jeg har bare reist enten sommerferier, vinterferier eller en vanlig tur rundt september/oktober, men aldri vært rundt juletidene så det blir kjempe stas! Så dette er vell planene mine fremover over det jeg vet jeg skal, så kommer jeg til å oppdatere dere om det skulle vært noe mer! Jeg tar med meg macbooken min til Danmark også og da skal jeg oppdatere dere med masse gøy! Ha en fantastisk fredagskveld videre kjære lesere! 😀

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg