DEN NYE “OPPDATERINGEN” PÅ BLOGG.NO GJØR MEG TRIST

Er det noe jeg har merket nå i noen dager så er det at jeg endelig forstår hvorfor den nye oppdateringen til blogg.no er så fæl når jeg leser andre bloggere som skriver om den. For noen dager siden hadde jeg fremdeles den gamle versjonen og jeg hadde så og si ingenting å klage over. Det var neste morgen jeg skulle inn for å oppdatere dere med et blogg-innlegg da jeg merket hvor utrolig rart hele dette her hadde blitt og ikke minst hvor uvant det var. Jeg lover dere at jeg sikkert brukte flere timer for å bare sitte å se inne på denne nettsiden, og jeg brukte flere timer for å prøve å kunne forstå noe… Vell, enda gjør jeg ikke det.

Det er selvfølgelig veldig fint at de velger å gjøre noe nytt med blogg.no men når det går såpass langt at man ikke kjenner igjen det hele, så er det veldig trist. Jeg kan ærlig innrømme å si at den gamle versjonen var så mye bedre, der man slapp også og blogge gjennom wordpress. Men det får bare være, men jeg tror nok jeg ser for meg at det tar meg mange måneder til å kunne endelig forstå det hele. Men dette var hvertfall min mening, og det er sikkert mange av dere med andre meninger. Men dette måtte jeg selvfølgelig skrive litt om ettersom at dette er livet mitt, det å blogge for dere.

<3 håper dere forstår min mening om dette, ha en veldig fin torsdag videre kjære lesere!

6 kommentarer
  1. Skjønner deg altfor, altfor godt. Men når det igjen er sagt så håper jeg at du (som meg) vil klare å venne deg til forandringene etterhvert. For det har ihvertfall jeg gjort nå, mer eller mindre. Sliter akkurat nå med å få lagt inn de Google Statistikk-greiene.. Men på en aller annen måte vil jeg nok finne ut av det også da jeg heldigvis “bare” er 27 år gammel, enda xD

   1. Ja, jeg kommer jo selvfølgelig til å venne meg til de nye oppdateringene som har skjedd og som jeg skriver i innlegget så synes jeg det er fint at blogg.no har endret og velger å gjøre noe nytt. Men igjen så blir det veldig trist når det går såpass langt at man ikke kjenner igjen eller helt vet hva man skal gjøre evt hvor man finner de samme tingene igjen. Jeg skriver også at jeg må venne meg til tanken og finner sikkert ut av hvordan man gjør det etterhvert, men vet ikke helt “når” jeg kommer til å eventuelt greie å forstå ting. Men det skjer sikkert om litt og litt, så lenge jeg prøver meg frem 🙂 Men jeg er veldig enig med deg altså! Ha en nydelig kveld.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg