IKKE DØM MEG UTEN AT DU KJENNER MEG

Hei alle sammen!

Nå som jeg har et friår som dere fleste vet om allerede og som jeg sikkert forteller for 500 gang – så vil jeg bare si at jeg er en av dem som måtte bli stemplet hver dag som “en” som ikke gjør så mye når det kommer til friår og når jeg ikke selv har en jobb å gå til. Men jeg kjenner jo at jeg blir veldig irritert når mennesker spør meg nesten daglig om akkurat det samme spørsmålet som er – Ja, hva gjør du på nå da?”  og det er helt greit å spørre.

Men når det går til flere ganger i løpet av et halvt år så blir det fort litt mye. Jeg svarer jo tilbake hva jeg gjør, for det stemmer. Jeg prøver så godt jeg kan å fylle dagene mine så mye som jeg bare kan med ting å gjøre som gjør meg bra, for da føler jeg automatisk etterhvert at det jeg har gjort til syvende og sist er bra. Dette forteller jeg også til dem som spør, og da når de kommer tilbake med akkurat de samme spørsmålene så er det som om jeg blir “stemplet” på en måte som om “hun der, gjør ikke så mye og sitter/ligger bare hjemme og gjør ingenting” Det er fort forståelig å tenke sånn, men det at mennesker sier at en person gjør ditten og datten utenom å vite er forskrekkelig spør du meg.

Det gjør litt vondt av-og-til å vite at mennesker dømmer deg uten å vite hva som stemmer og hva som ikke stemmer. Jeg sier sannheten når jeg forteller til de fleste som spør om hva jeg gjør på nå som jeg har friår og ikke har jobb, og jeg får jo håpe at de fleste forstår og ikke minst stoler på meg når jeg sier hva jeg driver med. Det er blant annet noe som betyr enormt mye for meg, det å vite at folk har troen på meg selvom jeg er en av dem som droppet ut. Dette er på grunn av flere ting at jeg har valgt akkurat det.


Det er noe jeg må si til dere også. Jeg har dessverre ikke kameraet mitt oppe å går fortiden, så jeg håper dere i en liten stund kan nøye dere med mobilbilder.. selvom jeg ikke er helt fan av det selv, så må det dessverre bli sånn. Jeg gleder meg hvertfall til å få kameraet mitt opp igjen så jeg endelig få tatt ordentlige blogg-bilder til dere! <3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg