SUPER JULEAVSLUTNING + FÅ DAGER TIL JEG REISER!

Hei alle sammen & God morgen fra meg!

Dette ble jammen veldig tidlig for meg men enda en dag med søvnløs natt som ender sånn som dette. Så jeg tenkte egentlig bare å fortelle om gårsdagens planer og deretter fortelle litt om planene de neste dagene før jeg reiser til Danmark. I går var jeg som sagt på juleavslutning med basement-gjengen og det er alltid like kos! Vi koste oss masse med grøt, jule-musikk & selvfølgelig Remy som sang for oss. Han er så flink!

Nå er det ikke lenge til jeg reiser og deretter har jeg en del planer som skal bli gjennomført. I dag skal jeg til legen og deretter skal jeg bare ha en hjemme dag ettersom at jeg har vært og gjort på så mye i det siste at det skal endelig bli godt med en pause fra alt sammen. Men da skal jeg blant annet få unnagjort blogg-arbeid, rydde huset, begynne å finne fram pakke-kofferten min, sist og ikke minst rydde/vaske rommet mitt. Hva er ikke mer deilig enn ryddig rom til du drar og kommer igjen? 😀 blant annet kommer Silje til meg for vi skal bytte julegaver, og det ender sikkert opp med at jeg er noen timer sammen med henne!

I morgen (onsdag) skal jeg en tur innom kjøpesenteret for jeg trenger å dra til banken for å bestille nytt bankkort, og jeg må også få unnagjort noen bytting av julegaver av noen venninner. Jeg skal også en tur innom noen butikker for å kjøpe mine aller siste julegaver til blant annet min søster, mine 2 brødre og en venninne som bor her ute jeg bor. Den skal jeg også få levert til henne, forhåpentligvis denne dagen også! Da jeg kommer hjem kommer jeg sikkert bare til å gjøre litt blogg-arbeid, filme en ny video på youtube & være litt sammen med mine nære og kjære. + JEG MÅ KJØPE NY KAMERA-LADER TIL JEG REISER!

På torsdag skal jeg bruke dagen min på og pakke til jeg reiser OG blant annet skal jeg filme nye videoer til Youtube og filming av videoer kommer jeg sikkert til å få gjort mens jeg er i Danmark også. Kanskje dere er giret på noen vlogs fra hva vi gjør og hvor vi er? Dette skal jeg virkelig få til. Jeg håper virkelig jeg får til å kjøpe ny lader til kameraet mitt så jeg får filmet med bra kvalitet ENDELIG! Så dette håper jeg virkelig er en av de tingene som skjer. Men back to the point; Jeg skal prøve å få til en “pakk med meg” video også. Så ja, dette er vell det eneste jeg har planlagt frem til nå! Men det blir sikkert mye mer hvis dere kjenner meg rett haha.

<3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg